Primăria Stoileşti dă startul noilor proiecte de asfaltare

 Breaking News

Primăria Stoileşti dă startul noilor proiecte de asfaltare

Primăria Stoileşti dă startul noilor proiecte de asfaltare
noiembrie 03
18:15 2019

Localitatea Stoileşti este încadrată în categoria comunelor mari atât ca număr de populaţie, cât şi ca întindere, având o reţea de drumuri comunale de peste 210 kilometri. Primarul Florin Ionescu spune că, la Stoileşti, punctul sensibil al comunităţii este reprezentat de asfaltări: „Asfaltăm de şapte ani, în fiecare an, reuşind să modernizăm drumurile comunale pe o lungime de doar 36 de kilometri, asta înseamnă că avem în procent de 17% drumurile modernizate”, afirmă primarul.

În prezent, Florin Ionescu a semnat contractul de finanţare pentru proiectul depus la Fondul Suveran de Investiţii privind asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 15 kilometri: „În termenul cel mai scurt vom da ordinul de începere al lucrărilor. În cadrul proiectului sunt prinse nouă sectoare de drumuri comunale, în nouă sate. Odată finalizat şi acest proiect vom creşte procentul drumurilor asfaltate cu încă 10%”, a mai precizat primarul Florin Ionescu.

Planurile şi proiectele viitoare, pentru comuna Stoileşti

Lipsa unor posibili investitori care să contribuie la sporirea bugetului local a determinat administraţia locală din Stoileşti să gestioneze cu multă chibzuială banul public, să gândească strategii şi proiecte pentru atragerea de fonduri cu care să rezolve problemele de infrastructură şi edilitar-gospodăreşti ale comunei. Astfel, în ultimii ani, aici au fost implementate mai multe proiecte, care au permis localnicilor să aibă apă la robinet, iluminat stradal, peste 36 de kilometri de drumuri asfaltate, condiţii decente în dispensare, şcoli moderne, dar şi o grădiniţă nouă. Toate acestea s-au realizat fiindcă tânărul primar social-democrat Florin Ionescu, împreună cu viceprimarul, Consiliul Local şi angajaţii primăriei au format din primul mandat o echipă omogenă în idei şi acţiuni, care, au adus comuna Stoileşti în rândul localităţilor vecine: „Stoileşti este comuna cu peste 210 de kilometri de drumuri locale. Acum şapte ani nu aveam o palmă de asfalt pe drumurile comunale şi, în tot acest timp, am făcut foarte multe proiecte pentru modernizarea drumurilor prin asfaltare. Cu toate acestea, tot mi se pare că nu am făcut destul. Avea în continuare proiecte, care vor însemna continuarea infrastructurii rutiere în vederea asfaltării şi a altor investiţii stringente pentru comunitate, astfel încât să putem face din această localitate o aşezare frumoasă”, ne-a declarat primarul din Stoileşti, Florin Ionescu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...