Consiliul Judeţean a acoperit traseele abandonate de transportatori

 Breaking News

Consiliul Judeţean a acoperit traseele abandonate de transportatori

Consiliul Judeţean a acoperit traseele abandonate de transportatori
noiembrie 04
12:48 2019

În şedinţa ordinară din 28 octombrie 2019, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind atribuirea pentru o perioadă de 60 de zile, cu posibilitatea prelungirii atribuirii până la organizarea licitaţiilor electronice în sistemul informatic, dar nu mai mult de 12 luni, a cinci trasee judeţene abandonate de transportatori. Prin urmare, cursele abandonate au fost acoperite începând cu data de 1 noiembrie 2019.

Acest lucru a fost posibil în urma demersurilor întreprinse de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, determinând Guvernul, în vara acestui an, să publice în Monitorul Oficial nr. 684/19 august 2019, a Ordinului comun al ministrului transporturilor şi ministrul dezvoltării regionale, privind prevederea legală care permite consiliilor judeţene să se implice în buna desfăşurare a transportului public pe raza judeţului. Prin urmare, presiunile  demarate de conducerea Consiliului Judeţean pentru soluţionarea problemei în judeţ au survenit în ultimii ani, deoarece o parte dintre operatorii de transport au abandonat cursele dobândite prin licitaţie, fiind pusă în dificultate naveta pe care mulţi dintre vâlceni o desfăşoară zilnic. „În ultima perioadă, mai mulţi operatori de transport au abandonat cursele repartizate prin licitaţie, fiind pusă în dificultate naveta zilnică a vâlcenilor. Am făcut demersuri să obţinem cadrul legal şi, în final, am reuşit să acoperim şi aceste trasee. De la 1 noiembrie vâlcenii vor putea circula şi pe aceste rute”, afirmă Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. Proiectul de hotărâre mai cuprinde şi eliberarea licenţelor de traseu operatorilor declaraţi câştigători în şedinţa de atribuire din data de 10 octombrie 2019.

Cinci trasee vâlcene, abandonate de transportatori, au fost acoperite.

Traseele judeţene care vor fi acoperite sunt: 002 Autogara Dacos Râmnicu Vâlcea – Băile Govora, 022 Autogara Cristi Crina Camelia SRL Drăgăşani – Glăvile – Râmnicu Vâlcea (Oltchim), 053 Autogara Antares Transport Râmnicu Vâlcea – Frânceşti – Păuşeşti Otăsău, 055 – Autogara Dacos Râmnicu Vâlcea – Băbeni – Popeşti, 056 Autogara Antares Transport Râmnicu Vâlcea – Băbeni – Roşiile (Romaneşti)”.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...