Acţionarii SC Pieţe Prest SA au aprobat contractarea unui împrumut bancar în valoare de un milion de lei

 Breaking News

Acţionarii SC Pieţe Prest SA au aprobat contractarea unui împrumut bancar în valoare de un milion de lei

noiembrie 11
19:31 2019

Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea (în calitate de unic acţionar), întrunit în şedinţă ordinară în data de 31 octombrie 2019, a decis mandatarea reprezentanţilor acţionarului unic – Municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Pieţe Prest SA să îndeplinească atribuţia prevăzută de actul constitutiv al societăţii, respectiv să hotărască cu privire la contractarea unui împrumut bancar – linie de credit în valoare de un milion de lei. În conformitate cu prevederile din actul constitutiv al SC Pieţe Prest SA, adunarea generală este obligată să hotărască cu privire la contractarea de împrumuturi bancare mai mari de 25.000 de euro, inclusiv al celor externe, a creditelor, la constituirea garanţiilor şi cu privire la aprobarea oricărui credit financiar acordat de societate, după înştiinţarea autorităţii publice tutelare. Atribuţia prevăzută mai sus poate fi exercitată numai pe baza unui mandat special din partea Consiliului Local, aşa cum este stipulat la articolul 12.3 din actul constitutiv al societăţii. Cu adresa nr. 15823/16 octombrie 2019, înregistrată la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea sub nr. 42103/18 octombrie 2019 SC Pieţe Prest SA a comunicat Consiliului Local decizia Consiliului de Administraţie nr. 32/14 octombrie 2019, potrivit căreia se solicită acordarea unui mandat special reprezentanţilor în AGA la această societate să hotărască cu privire la contractarea unei linii de credit, în valoare de un milion de lei pentru finanţare activitate curentă şi acoperirea unor goluri temporare de casă. Prin nota de fundamentare înregistrată la Primăria municipiului sub nr. 42901/23 octombrie 2019, SC Pieţe Prest SA a justificat necesitatea asigurării lichidităţilor corespunzătoare desfăşurării curente arătând în ce constau costurile de acordare a acestui împrumut – linie de credit. Bugetul de venituri şi cheltuieli al SC Pieţe Prest SA pentru anul 2019 este de 21,369 milioane de lei la partea de venituri şi un profit în sumă de 2.000 de lei. La întocmirea bugetului pentru anul 2019 s-au avut în vedere realizările la 31 decembrie 2018, precum şi modificările legislative aplicabile în anul 2019. Veniturile din exploatare ale SC Pieţe Prest SA au fost estimate la 21,367 milioane de lei, cu următoarele influenţe: închirieri spaţii şi terenuri şi venituri din pieţe, târguri, suma estimată a se obţine este de 4,76 milioane de lei, în creştere faţă de anul precedent cu suma de 991.771 de lei, ca urmare a modernizărilor efectuate în pieţele de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea şi a Târgului Râureni; venituri care vor fi obţinute din prestări servicii (cimitire, grupuri sociale, parcări publice cu plată, amenajare peisagistică), suma estimată a se obţine fiind de 2,38 milioane de lei; etc.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...