Drumuri proaspăt asfaltate, la Mihăeşti

 Breaking News

Drumuri proaspăt asfaltate, la Mihăeşti

Drumuri proaspăt asfaltate, la Mihăeşti
noiembrie 11
19:35 2019

Claudia ŞCHIOPU

În ultima perioadă, domeniul prioritar pentru Primăria Mihăeşti l-a reprezentat infrastructura rutieră. S-a finalizat recent un amplu proiect care a vizat asfaltarea a 7,7 kilometri de străzi, iar cu bani alocaţi din bugetul local s-a mai turnat asfalt pe o lungime de un kilometru. Primarul îşi doreşte o localitate modernă şi, aşa cum a anunţat în repetate rânduri, prioritate au străzile: „Proiectul privind asfaltarea drumurilor comunale cu bani europeni pentru asfaltarea celor 7,7 kilometri de drumuri comunale s-a finalizat, aşteptăm să ni se aloce ultima tranşă de bani, în procent de 15% din valoarea investiţiei. În acest sens s-a întocmit documentaţia respectivă, s-a trimis la Craiova, aşteptăm să primim diferenţa de bani pentru a continua execuţia unor lucrări adiacente pe drumurile care au fost prinse în proiect. Tot cu bani guvernamentali s-a finalizat şi asfaltarea drumurilor comunale în satele Mihăeşti şi Arsanca, pe o lungime de 3 kilometri. În localitatea Mihăeşti au mai rămas de asfaltat aproximativ 17 kilometri de drumuri comunale şi finalizăm tot ceea ce înseamnă asfalt în comună”, ne-a declarat Constantin Bărzăgeanu, primarul localităţii.

Primăria Mihăeşti a început modernizarea trotuarelor

Totodată, primăria are în derularea proiectul de pavare a trotuarelor. Vor fi păstraţi copacii existenţi şi vor fi integraţi în zona pietonală, realizându-se o zonă pe care pietonii să poată circula în siguranţă, dar, în acest fel, se va schimba şi aspectul localităţii: „Nu ne vom opri şi vom continua asfaltarea tuturor drumurilor secundare, precum şi extinderea reţelei de gaze. Mulţumesc locuitorilor care au încrederea şi răbdarea necesară în aşteptarea realizării investiţiilor propuse. Cu bani din bugetul local se amenajează trotuarele la intrarea în localitate pe o lungime de 500 de metri, pe ambele sensuri ale drumului judeţean, după care, anul viitor vom construi sensul giratoriu, apoi vom continua cu amenajarea trotuarelor în toată localitatea. În zona centrală a localităţii am mai amenajat o parcare. În satul Bârseşti nu avem apă suficientă, nu este presiune, şi avem în plan construirea unei staţii de pompare pentru aproximativ 10 gospodării. Staţia o vom monta pe un teren concesionat”, a precizat primarul localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...