Acționarii SC Olănești Riviera SA au aprobat numirea unui nou preşedinte al consiliului de administraţie

 Breaking News

Acționarii SC Olănești Riviera SA au aprobat numirea unui nou preşedinte al consiliului de administraţie

noiembrie 18
19:47 2019

Luna trecută, a avut ședința Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor de la SC Olănești Riviera SA, cu sediul în Băile Olăneşti, în prezenţa acţionarilor Rădulescu Tudor Elena Maria și Marica Andreea Ioana, reprezentând 100% capitalul social, și care au fost de acord cu întrunirea adunării generale și au constatat că sunt îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru validitatea dezbaterilor şi deliberărilor adunării. Cei doi acționari au decis, cu unanimitate de voturi, revocarea doamnei Uță Liliana Ioana din funcţia de administrator și preşedinte al Consiliului de Administraţie de la SC Olănești Riviera SA. Totuși, Uță Liliana Ioana îşi va păstra în continuare funcţia de director general al societăţii. Acționarii SC Olănești Riviera SA au mai aprobat numirea începând cu data de 5 octombrie 2019 a doamnei Handolescu Mirela (47 de ani) în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Durata mandatului este de 4 ani. S-a actualizat actul constitutiv al societăţii, ca urmare a hotărârii, care va fi semnat de Handolescu Mirela, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Olănești Riviera SA, și care se va depune la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vâlcea în vederea înregistrării. SC Olănești Riviera SA a fost înfiinţată în anul 1990 prin Hotărârea Guvernului numărul 1041/1990 şi este predecesoarea Întreprinderii Balneare de Stat Olăneşti, înființată în 1945. Societatea îşi desfășoară activitatea în staţiunea Băile Olăneşti, staţiune balneară de interes general cu caracter permanent, fiind concesionara celor peste 30 de izvoare minerale şi 5 sonde de apă minerală terapeutică. SC Olănești Riviera SA a obținut rezultate deosebite de-a lungul anilor, materializate prin diplome de merit câștigate cu ocazia diferitelor competiții (locul I la Topul Firmelor în anii 2006, 2011 și 2014). SC Olănești Riviera SA îşi desfăşoară activitatea în sfera serviciilor de tratament balnear folosind apele surselor minerale din localitate în cură internă crenoterapie, cură externă – băi minerale, inhalații – aerosoli, injecții. SC Olăneşti Riviera SA, firma care a concesionat izvoarele pe 20 de ani (până în anul 2022), plăteşte Agenţiei Naţionale pentru Resursele Minerale o redevenţă de 5% din valoarea apei consumate, plus încă o taxă semnificativa anual. În schimb, este obligată să analizele apele lunar, trimestrial şi să facă cercetare în fiecare an pe partea de indicatori fizico-chimici şi microbiologici. În ceea ce priveşte indicaţiile terapeutice, cercetarea se face o dată la trei ani, cu Institutul de Balneologie. Acesta aprobă sau nu dreptul ca apa să fie folosită pentru indicaţii terapeutice medicale.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...