Daniel Dimulescu:„Reţeaua de apă este un vis împlinitpentru locuitorii comunei Mădulari

 Breaking News

Daniel Dimulescu:„Reţeaua de apă este un vis împlinitpentru locuitorii comunei Mădulari

Daniel Dimulescu:„Reţeaua de apă este un vis împlinitpentru locuitorii comunei Mădulari
noiembrie 25
13:12 2019

După trei ani şi jumătate de când a preluat frâiele administraţiei locale, Daniel Dimulescu face o scurtă retrospectivă a planurilor, provocărilor și realizărilor primăriei în acest sector: înființarea rețelei de apă, drumuri, școli, și multe alte investiţii necesare comunităţii.Recunoaşte că nu s-a aventurat să promită alegătorilor lucruri pe care nu le putea realiza, preferând să facă mai mult decât era prins în programul său electoral. Spune că a fost o perioadă cu bune şi cu rele, dar și cu realizări importante:„Las să aprecieze oamenii, dar avem investiţii,asfaltarea drumurilor comunale fiind una dintre cele ai importante. O altă investiţie importantă este achiziţionarea unui tractor cu bani europeni, prin Grupul de Acțiune Locală. Este unutilaj pe care îlfolosim inclusiv iarna, la deszăpezire. Este prima achiziţie cu bani europeni a localităţii. Tot la capitolul investiţii includem şi lucrările de stabilizare a alunecării de terendin satul Bănţeşti, în punctul Sub Peri,o lucrare care s-a executat la valoarea de 11 miliarde,dar şi stabilizareaalunecării de teren din satul Beica, efectuată și ea în anul 2016.Iluminatul stradal cu leduri economice este de asemenea o investiţie cu fonduri alocate din bugetul local. Astfel, întreaga localitate are iluminatul stradal pe timp de noapte, dus până la ultima casa.Avem introdusă și reţeaua de internet tot până la ultima casă. La şcoala din centru s-a montat o centrală termicăşi s-au construit grupurile sanitare în interior. Sunt doar o mică parte dintre proiecte de care sunt mândru.Reţeaua de apă este de asemenea un vis al meu împlinitpentru locuitorii comunei Mădulari. Cu fonduri alocate din bugetul local şi cu sprijin din partea companiei Petrom, la Mădulari s-au montat panouri fotovoltaice. Investiţia asigură iluminatul public pentru instituţiile publice. Panourile fotovoltaice au fost montate pe acoperişurile instituţiilor publice din localitate: baza sportivă, căminul cultural, şcoala, dispensarul şi clădirea primăriei. Întreaga reţeaproduce peste 17 Kw/ oră”, a precizat primarul din Mădulari,Daniel Dimulescu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...