Investiții importante cu bani din bugetul local, în comuna Şirineasa

 Breaking News

Investiții importante cu bani din bugetul local, în comuna Şirineasa

Investiții importante cu bani din bugetul local, în comuna Şirineasa
noiembrie 25
12:39 2019

Cu bani alocaţi din bugetul local, la Șirineasa a fost modernizat dispensarul din localitate, iar pe arterele principale s-au montat lămpi economice. De asemenea, în zonă se va amenaja și trotuarul în centrul localităţii: „Ne-am zbătut, am chibzuit şi, cu bani drămuiţi, am făcut proiecte care, adunate, se ridică la câteva zeci de miliarde de lei. În prezent se fac mici amenajări în curtea primăriei, se construiește inclusiv o rampă pentru persoanele cu dezabilităţi.Vom face în primă fază porţiunea de trotuare de la primărie până la dispensar, după care, în primăvară, vom continua cu modernizarea trotuarelor pe o lungimede 9 kilometri, în paralel cu drumul judeţean, pe întreaga lungime a comunei, cu fonduri locale. Tot cu bani alocaţi din bugetul local, în această perioadă s-au finalizat şi lucrărilede modernizare a dispensarului din localitate, iar zilele acestea va monta centrala termică”, a precizat primarul social-democrat din Şirineasa, Ion Streinu. Cu bani guvernamentali s-au finalizat la Şiririnesa,lucrările de asfaltare pe drumul comunal 12,s-a construit podul peste pârâul Luncavăţ, în punctul Ciorăşti – Valea Alunişului, iar, în această perioadă s-au finalizat și lucrările de modernizare şi extindere a şcolii din localitate: „Am luat măsuri, în aşa fel încât să reparăm inclusiv faţadele exterioare şi să le termoizolăm, inclusiv pentru corpul cel vechi al şcolii.La Fondul de Dezvoltare Intercomunitară avem depus proiectul de asfaltare pe o lungime de 12 kilometri. Documentaţia a trecut de comisia de prognoză şi evaluare,dar, când să intre la finanţare, a picat Guvernul. Am înţeles că, în afară de localităţile care au apucat să semneze contractele de finanţare, acest program s-a blocat.Cel de-al doilea proiect depus la FDIeste pentru înfiinţarea reţelei de gaze”, a precizat primarul localităţii Şirineasa, Ion Streinu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...