Parcul auto al Primăriei Şuşani, dotat cu noi utilaje

 Breaking News

Parcul auto al Primăriei Şuşani, dotat cu noi utilaje

Parcul auto al Primăriei Şuşani, dotat cu noi utilaje
noiembrie 25
13:15 2019

Cu fonduri europene, administraţia locală din Şuşani a reuşit să achiziţioneze două utilaje pentru stingerea incendiilor cu multiple întrebuinţări, prin GAL „De la Vedea la Olteţ”. Ambele utilaje au ajuns în localitate, iar valoarealor este de aproximativ 60 de mii de euro:„Utilajele sunt noi, nu le-am făcut rodajul,și suntem mândri că am reuşit sa le achiziţionăm. Nu sunt multe primării care să se poată lăuda cu astfel de bijuterii. Achiziţionarea acestor utilaje s-a făcut cu bani europeni, însă nu afost foarte simplu de accesat proiectul. A fost nevoie d multe acte, de multe drumuri, dar am reuşit. În general fondurile europene sunt caracterizateprin foarte multă birocraţie”, afirmă viceprimarul cu atribuţii de primar Gheorghe Constantinescu.

Echipă sudată şi unită, la Primăria Şuşani

La Şuşani , administrațialiberală estecampioană la proiectele prin PNDL-2 la nivelul judeţului Vâlcea. Nu mai puţin de şase proiecte din totalul de zece depuse au fost eligibile la finanţare. Gheorghe Staiuşi viceprimarul cu atribuţii de primar Gheorghe Constantinescuspun că atragerea fondurilor în localitate este absolut necesară, reprezentând o prioritate. Împreună demonstrează că proverbul „omul sfinţeşte locul” este cât se poate de adevărat, pentru că amândoi au experienţă în administraţie. Împreunăconstruiesc, organizează evenimente, sunt alături de oameni,sunt pur şi simplu acolo unde trebuie să fie:

„În primul rândlaudele sunt ale lui Gherghe Staiu,fiindcă el a alergat cu proiectelepe la Ministerul Dezvoltării şi s-au aprobat. Apoi,important a fost că a rămas alături de noi și lucrurile au continuat în mod firesc, dardrumuri la Bucureşti au fost multe. În cursul anului acesta am demarat trei proiecte la care se lucrează, iar anul trecut am început alimentarea cu apă. Este adevărat că localitatea Şuşani se numără printre localităţile cu investiţii record în urma finanţării proiectelor prin PNDL-2, programul guvernamental destinat modernizării infrastructurii locale, dar, în spatele acestor roade stă multă muncă. În prezentse lucrează la construcţia unei şcoli, renovareaaltei şcoli,din satul Râmeşti şirenovarea şcolii din satul Uşurei.Am mai avea de rezolvat şcoala din satulStoiculeşti, sperămca până la finele anului să demarăm și lucrarea de modernizare a dispensarului din Şuşanii de Sus. Tot în această perioadă se lucrează şi la proiectul privind construcţia celor6 poduri”, spune viceprimarul cu atribuții de primar.

Claudia Şchiopu d

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...