Acționarii SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA au numit un nou membru al consiliului de administraţie

 Breaking News

Acționarii SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA au numit un nou membru al consiliului de administraţie

decembrie 06
06:54 2019

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA, întrunită ad-hoc în temeiul art. 121 din Legea nr. 31/1990, privind societăţile comerciale, în prezenţa acţionarilor Rădulescu Tudor Elena Maria, Marica Andreea Ioana şi Tudor Constantin, reprezentând 100% capitalul social a decis cu unanimitate de voturi revocarea lui Ciobanu Lucică din funcţia de membru al consiliului de administraţie. Acționarii SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA au mai decis numirea lui Ionuț Dumitrache (37 de ani) în funcţia de membru al consiliului de administraţie pe o durată a mandatului de 4 ani. Se actualizează actul constitutiv al SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA, ca urmare a hotărârii, care va fi semnat de Gheorghe Uță, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al societăţii şi se va depune la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vâlcea în vederea înregistrării. La începutul acestui an, acționarii SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA au aprobat suplimentarea liniei de credit contractată de la CEC Bank – Sucursala Râmnicu Vâlcea, în baza contractului de credit nr. 20211/223 din data de 15 decembrie 2010, cu suma de 1,5 milioane de euro, rezultând un plafon al liniei de credit de 2,5 milioane de euro. Garanţiile constituite de SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA au fost următoarele: ipotecă imobiliară rang II asupra imobilului situat pe Platforma Industrială Căzăneşti nr. 1 (compus din teren în suprafaţă de 8.235 mp, construcţii aferente şi hală prelucrări mecanice); ipotecă imobiliară de rang I asupra imobilului situat pe platforma industrială Căzăneşti nr. 1 (compus din teren în suprafaţă de 2727 mp şi pavilion administrativ); ipotecă imobiliară de rang I asupra imobilului situat pe platforma industrială (compus din teren în suprafață de 8478 mp şi construcţiile aferente); ipotecă imobiliară de rang I asupra imobilului situat pe platforma industrială Căzăneşti nr. 1 (compus din teren în suprafaţă de 2233 mp şi construcţia anexă aferentă); ipotecă imobiliară de rang I asupra imobilului situat pe platforma industrială Căzăneşti nr. 1 (compus din teren în suprafaţă de 2921 mp şi hală industrială, magazie produse tehnice); ipotecă imobiliară de rang I asupra imobilului situat pe platforma industrială Căzăneşti nr. 1 (compus din teren în suprafaţă de 7161 mp şi construcţia industrială şi edilitară); ipotecă imobiliară de rang I asupra imobilului situat pe platforma industrială Căzăneşti (compus din teren în suprafaţă de 9031 mp şi construcţia anexă aferentă); ipotecă mobiliară asupra soldurilor creditoare în lei şi în valută ale conturilor curente sau subconturilor deschise în viitor de către SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA la CEC Bank, etc.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...