SC Annabella SRL a depășit anul trecut bariera de 300 de milioane de lei venituri totale

 Breaking News

SC Annabella SRL a depășit anul trecut bariera de 300 de milioane de lei venituri totale

decembrie 06
06:29 2019

Conform datelor comunicate de Ministerul Finanțelor, SC Annabella SRL Râmnicu Vâlcea şi-a majorat anul trecut veniturile și afacerile comparativ cu nivelul din 2017. Astfel, SC Annabella SRL a realizat în 2018 o cifră de afaceri de peste 294 milioane de lei, venituri totale de circa 303 milioane de lei şi un profit de 10,8 milioane de lei. La un capital social de 7,8 milioane de lei, SC Annabella SRL avea la 31 decembrie 2018 următoarele elemente de bilanţ: active circulante – 67 de milioane de lei; stocuri (materiale, producţie în curs de execuţie, semifabricate, produse finite şi mărfuri) – 32 de milioane de lei; creanţe – 4,4 milioane de lei şi datorii totale de 77 de milioane de lei. Tipul de activitate al SC Annabella SRL, conform clasificării CAEN, era „Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun”, iar numărul mediu de angajaţi era în cursul anului 2018 de aproape 940 de persoane. Spre comparație, SC Annabella SRL a realizat în 2017 afaceri de peste 255 de milioane de lei, încasări totale de circa 257 de milioane de lei şi un profit de 11,3 milioane de lei. SC Annabella SRL a luat fiinţă la data de 14 decembrie 1994, iar după 25 ani de activitate, grupul de firme Annabella a ajuns să deţină patru societăţi – SC Annabella SRL (cu sectorul de comerţ cu amănuntul în magazine tip market şi supermarket), Fabrica de Conserve Râureni, SC Fralvil SA (producţia de conserve de legume şi fructe), şi SC Sere SRL Râmnicu Vâlcea (producţia de legume proaspete). Astfel, SC Annabella SRL deţine pachetul de 96% din acţiunile SC Fralvil SA şi 100% din părţile sociale al SC Sere SRL. În prezent, reţeaua de magazine sub brandul „Annabella” numără circa 70 de filiale, cu peste 60.000 de produse. Întregul holding are un personal de peste 1.700 de angajaţi, ce au urmat cursuri specializate în domeniul de activitate al companiei. În anul 2008, SC Oltchim SA a vândut, în urma organizării unei licitaţii deschise cu strigare, activul „Fabrica de Conserve Râureni”. Cumpărătorul fabricii a fost SC Annabella SRL, care a reuşit să achiziţioneze activul la preţul de pornire de 20,52 milioane de lei, compus din preţul de pornire al activului şi 12,5% din valoarea stocurilor de produse finite. Plata preţului activului, respectiv 16,5 milioane de lei, s-a realizat în cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului, privind transferul dreptului de proprietate asupra activului. În anul 2016, Banca EximBank a emis pentru compania Annabella – Fabrica de Conserve Râureni, unul dintre cei mai importanţi producători români de conserve din fructe şi legume, o poliţă de asigurare în numele şi contul statului român care protejează societatea împotriva riscului de neplată pentru un export.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...