Gheorghe Constantinescu: „Am încredere în promisiunile făcute primarilor de noul Guvern liberal”

 Breaking News

Gheorghe Constantinescu: „Am încredere în promisiunile făcute primarilor de noul Guvern liberal”

Gheorghe Constantinescu: „Am încredere în promisiunile făcute primarilor de noul Guvern liberal”
decembrie 09
13:11 2019

Comuna Şuşani se numără printre localităţile cu investiţii-record în urma finanţării proiectelor prin PNDL-2, programul guvernamental destinat modernizării infrastructurii locale. Nu mai puţin de şase proiecte din totalul de zece depuse au fost eligibile la finanţare. PNDL reprezintă sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală. În judeţ, aproape toate comunele s-au transformatîn adevărate şantiere, autorităţile locale demarând astfel de proiectelor aprobate prinProgramul Naţional de Dezvoltare Locală-2.Dintre toate aceste proiecte puţine suntînsă finalizate, foarte multe dintre primării aflându-se în plină execuţie, prin urmare în necesitatea de a li se deconta constructorilor facturile emise în urma devizelor de lucrări.

În acest sens, noul Guvern liberalîi linişteşte pe primari, susţinândvada bani pentru decontarea lucrărilor executate prin PNDL: „Am primit garanţia că nu va fi nicio problemă înceea ce priveşte alocările de fonduri prin PNDL-2, iar această garanţie ne-a dat-oFlorin Cîţu, ministrul Finanţelor în Guvernul Orban.În localitate, cu bani alocaţi prin PNDL-2lucrăm la sistemul de alimentare cu apă privind extinderea şi reabilitarea. În prezent se lucreazăşi la înfiinţarea unui nou corp la şcoala din satul Râmeşti şi renovarea corpului vechi. În plin şantier este şi şcoala din satul Uşurei, unde se fac lucrări de reabilitare a clădirii, iar pentru ultima tranşă de plată pe care am depus-o luna trecută ni s-au alocat deja banii. Prin urmare, aşa cum ni s-a promis, noul Guvern liberal a dat bani pentru decontarea lucrărilor, prin PNDL.PSD a acuzat Guvernul Orban cănu va mai da bani pentru comunităţile locale, oprind PNDL, dar nu este adevărat, fiindcă noi am primit fondurile necesare conform devizelor”,ne-a declarat viceprimarul cu atribuţii de primar, Gheorghe Constantinescu.

Primarul din Şuşani a precizat că are încredere în promisiunile făcute primarilor de noul Guvern liberal, care a făgăduit că are în vedere alocarea resurselor financiare suplimentare pentru comunităţile locale în ceea ce priveşteasigurarea cofinanţăriinecesare pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene. Alocarea resurselor pentru plata drepturilor salariale persoanelor cu dizabilităţi şi a însoţitorilor acestor persoane, dar şi acoperirea cheltuielilor necesare pentru funcţionarea serviciilor curente oferite cetăţenilorde administraţia locală sunt de asemenea promisiuni pe care noul Guvern a promis că le va onora.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...