Comuna Lăpuşata, vizitată de Moş Crăciun

 Breaking News

Comuna Lăpuşata, vizitată de Moş Crăciun

Comuna Lăpuşata, vizitată de Moş Crăciun
decembrie 16
11:17 2019

Pentru că la finalul fiecărui an Moş Crăciun ajunge şi în comuna Lăpuşata, joi, 19 decembrie, va fi mare bucurie pentru copii. Cei mici vor avea parte de un spectacol de Crăciun, după care, la final, moşul va împărţit cu generozitate daruri tuturor copiilor din comună. Primarul Nicolae Joiţa este cel care l-a convins să le aducă cadourile mult aşteptate. De asemenea, Moş Crăciun se pregăteşte să treacă pe la fiecare casă:

„Aşa cum era de aşteptat copiii vor primit cu bucurie cadourile, iar, în schimbul acestora îi vor spune moşului poezii, vor cânta colinde şi, ca de fiecare dată, îi vor promite că în anul care vine vor fi mai cuminţi, îşi vor asculta părinţii şi vor fi mai harnici la învăţătură. Moşul va zăbovi şi în localitatea noastră, oferindu-i fiecărui elev din comună darurile cu care au fost deja obişnuiţi”, declară primarul localităţii Lăpuşata, Nicolae Joiţa.

La Lăpuşata s-au finalizat câteva proiecte mari

Aflat la cel de-al doilea mandat de primar, Nicolae Joiţa a ştiut întotdeauna că, pentru a putea realiza lucruri durabile, la Lăpuşata trebuie să îi ai aproape pe cetăţeni. Cu multă ambiţie, cu sprijinul consilierilor locali şi al localnicilor, Nicolae Joiţa a reuşit să modernizeze comuna de la reţeaua de canalizare şi alimentare cu apă până la construirea podurilor şi modernizarea şcolii. Printre cele mai importante realizări ale primarului din Lăpuşata se numără însă asfaltarea drumurilor comunale, pentru care întocmeşte proiecte în vederea identificării finanţării: „Nu ştiu când a trecut şi acest mandat, dar sunt mulţumit. În primul mandat am asfaltat drumuri comunale și am extins reţeaua de apă. La baza sportivă s-au amenajat vestiare şi au fost dotate cu duşuri, boiler pentru apă caldă şi încălzire centrală. S-a terminat de construit tribuna, s-a împrejmuit întregul gazon şi s-a amenajat un sistem de drenaj pentru întreaga suprafaţă. S-a amenajat terenul sintetic de la şcoală şi am început construcţia celor două poduri. În acest mandat, prin GAL am achiziţionat un buldoexcavator, iar în primul mandat am cumpărat o camionetă. Am finalizat podul peste pârâul Cerna, s-a demarat proiectul pentru reţeaua de canalizare pe o lungime de 6 kilometri şi s-au făcut amenajări la şcoala din localitate. Dacă reuşesc să torn asfalt pe toate drumurile comunele, să aduc gazul în localitate şi să modernizez căminul cultural plec liniştit acasă, mândru ca am făcut ceva pentru această localitate. Când am preluat frâiele acestei localităţi nu aveam intabularea făcută la primărie, la şcoală, la dispensar, terenul fostului CAP sau la baza sportivă. În primul mandat s-a pus prima palmă de asfalt la Lăpuşata”, ne-a declarat primarul.

Claudia ŞCHIOPU true},”dekjciiicdgkkcedkkcaopjjimlbbipe”:{„blacklist”:true},”dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo”:{„blacklist”:

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...