La Copăceni,  echipa primăriei colaborează eficientîn plan administrativ

Conducerea administraţiei locale a înţeles două lucruri esenţiale pentru dezvoltarea comunităţii: rezolvarea problemelorfiecărui cetăţean şi accesarea fondurilor: „Suntem social-democraţi, iar împreună, în acest mandat, factorul-cheie al succesului referitor la proiectele demarate în localitate s-a datoratfaptului că am reuşit să facem o echipă,nu suntem doar un grup de angajaţi ai primăriei care acţionează conform responsabilităţilor lor”, este de părere viceprimarul Aurel Dumitrana. Prin urmare, întreaga echipă a primăriei,primarul TironelTâmplărescu şi viceprimarul colaborează eficient, îşi ducla îndeplinire atribuţiile cu profesionalism, onestitate şi respect faţă de actul administrativ şi de cetăţean.

TironelTâmplărescu: „PNDL este un program foarte bun,iniţiat de Guvernul PSD”

În acest mandat,administraţia locală aavut proiecte prin PNDLpentru asfaltarea drumurilor comunale.Primarul spune că Ministerul Dezvoltării a alocat aproximativ 47 de miliarde de lei vechi prin acest proiect şi afirmă că este cel mai bun program privind finanţarea investiţiilor pentru localităţile care nu au acces la fondurile europene:

„PNDL este un program foarte bunpe care Guvernul PSD l-a iniţiat, în sensul că alocările de fonduri au decurs conform devizului de lucrări. Noi am avut, prin PNDL- 1un proiect de asfaltarepe o lungime de 4,5 kilometri, iar prin PNDL-2 am atras fonduri pentruasfaltarea drumurilor comunale în lungime de 5 kilometri şi construirea podului peste pârâul Cerna. Ambele proiecte sunt în prezentfinalizate. Prin FDI avem un proiect pentru asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 4,5 kilometri, proiect pentru care s-a semnat contractul de finanţare, iar valoarea este de 50 de miliardede lei vechi. Prin acest proiect se vor asfalta în procent de 90% drumurile comunale din localitate”, a precizat primarul localităţiiCopăceni,TironelTâmplărescu.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *