La Copăceni, echipa primăriei colaborează eficientîn plan administrativ

 Breaking News

La Copăceni, echipa primăriei colaborează eficientîn plan administrativ

La Copăceni,  echipa primăriei colaborează eficientîn plan administrativ
decembrie 16
10:54 2019

Conducerea administraţiei locale a înţeles două lucruri esenţiale pentru dezvoltarea comunităţii: rezolvarea problemelorfiecărui cetăţean şi accesarea fondurilor: „Suntem social-democraţi, iar împreună, în acest mandat, factorul-cheie al succesului referitor la proiectele demarate în localitate s-a datoratfaptului că am reuşit să facem o echipă,nu suntem doar un grup de angajaţi ai primăriei care acţionează conform responsabilităţilor lor”, este de părere viceprimarul Aurel Dumitrana. Prin urmare, întreaga echipă a primăriei,primarul TironelTâmplărescu şi viceprimarul colaborează eficient, îşi ducla îndeplinire atribuţiile cu profesionalism, onestitate şi respect faţă de actul administrativ şi de cetăţean.

TironelTâmplărescu: „PNDL este un program foarte bun,iniţiat de Guvernul PSD”

În acest mandat,administraţia locală aavut proiecte prin PNDLpentru asfaltarea drumurilor comunale.Primarul spune că Ministerul Dezvoltării a alocat aproximativ 47 de miliarde de lei vechi prin acest proiect şi afirmă că este cel mai bun program privind finanţarea investiţiilor pentru localităţile care nu au acces la fondurile europene:

„PNDL este un program foarte bunpe care Guvernul PSD l-a iniţiat, în sensul că alocările de fonduri au decurs conform devizului de lucrări. Noi am avut, prin PNDL- 1un proiect de asfaltarepe o lungime de 4,5 kilometri, iar prin PNDL-2 am atras fonduri pentruasfaltarea drumurilor comunale în lungime de 5 kilometri şi construirea podului peste pârâul Cerna. Ambele proiecte sunt în prezentfinalizate. Prin FDI avem un proiect pentru asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 4,5 kilometri, proiect pentru care s-a semnat contractul de finanţare, iar valoarea este de 50 de miliardede lei vechi. Prin acest proiect se vor asfalta în procent de 90% drumurile comunale din localitate”, a precizat primarul localităţiiCopăceni,TironelTâmplărescu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...