Nou sens giratoriu, la intrarea în comuna Mihăeşti

 Breaking News

Nou sens giratoriu, la intrarea în comuna Mihăeşti

Nou sens giratoriu, la intrarea în comuna Mihăeşti
ianuarie 12
19:06 2020

Cu bani din bugetul local, la Mihăești s-au amenajat trotuarele pe ambele sensuri, iar anul acest urmează construirea sensului giratoriu la intrarea în localitate: „Vom continua cu amenajarea trotuarelor în toată localitatea, anul acesta. Tot cu bani din bugetul local s-a amenajat și o parcare, în centrul localităţii. Am descongestionat centrul localităţii, am lărgit drumul pe întreaga lungime de 550 de metri, cu încă 1,5 metri, iar aceste lucrări de amenajare a trotuarelor le vom continua şi anul acesta”, a precizat primarul liberal din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

Comunitatea va avea acces la îngrijire medicală, la standarde europene

La Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu a atras fonduri în valoare de 3 milioane de lei pentru construirea unui centrul medical care va oferi atât medicilor, cât şi pacienţilor condiţii la standarde europene. Clădirea se va construi din temelii în centrul comunei, va avea un regim de înălţime P+1, iar suprafaţa construcţiei va fi de 600 de metri pătraţi, aici urmând să fie amenajate cabinete medicale pentru medicii de familie, camere de tratament şi cabinete stomatologice. Noul centru medical va fi realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spaţii de depozitare, sterilizare, zone de triere şi recoltare. Investiţia face parte din programul privind îmbunătăţirea serviciilor medicale, cu impact asupra stării de sănătate a populaţiei:

 „Este un obiectiv extrem de important pentru comună. Realizarea dispensarului medical va duce la îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor şi va creşte calitatea şi accesibilitatea la serviciile medicale. Este un proiect aşteptat de întreaga comunitate, şi ne bucurăm că am reuşit să accesăm banii necesari pentru realizarea acestuia. Sperăm ca lucrările să fie gata într-un timp cât mai scurt. Pentru că ne-am dorit să iasă ceva bun, am defalcat lucrările privind proiectarea, execuţia şi dotarea dispensarului medical, iar astăzi aveam lucrările în procent de 50% executate, dar le-am separat pentru a evita superficialitatea execuţiei. Astfel, prima dată am făcut licitaţia pentru proiectul tehnic, care a durat foarte mult, apoi au început lucrările de construcţie a clădirii. Aici se va găsi un RMN, un ecograf, scaune pentru serviciul stomatologic, radiologie dentară, dar şi un centru pentru sterilizare. Centru medical va avea inclusiv o salvare, dacă va fi nevoie ”, ne-a declarat primarul liberal din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

Claudia ŞCHIOPU

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...