Stoeneşti, localitatea de sub munte împânzită cu izvoare sulfuroase

 Breaking News

Stoeneşti, localitatea de sub munte împânzită cu izvoare sulfuroase

Stoeneşti, localitatea de sub munte împânzită cu izvoare sulfuroase
ianuarie 12
19:02 2020

Ales în funcţia de primar pentru prima oară în anul 2012 şi reconfirmat cu 95% din voturile cetăţenilor în 2016, Gheorghe Dumbravă a reuşit, în doar șapte ani să alinieze Stoeneştiul cu localităţile dezvoltate ale judeţului Vâlcea. Zeci de proiecte în valoare de peste 10 milioane de euro au fost implementate în localitate sau sunt în curs de execuţie şi vizează modernizarea infrastructurii şi îmbunătăţirea nivelului de trai al comunităţii din Stoeneşti. În câţiva ani, Stoeneştiul ar putea rivaliza cu staţiunile Călimăneşti Căciulata şi Băile Olăneşti, iar acest lucru se poate întâmpla datorită apelor minerale sulfuroase care sunt în prezent neexploatate, aflate în subsolul satului Dobriceni, cel mai mare sat al comunei Stoeneşti. În adâncime, satul Stoeneşti adăposteşte și rezerve de sare, asemenea celor de la Ocnele Mari.

Gheorghe Dumbravă: „În câţiva ani, şi localitatea noastră va fi așezată harta turistică a judeţului”

Primarul localităţii Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă este conştient de bogăţiile localităţii pe care o administrează şi spune că potenţialul turistic va fi valorificat în momentul în care se va finaliza infrastructura. Cu certitudine, în câţiva ani, localitatea Stoeneşti se va afla și ea pe harta turistică a județului, alături de staţiunile balneoclimaterice:

„Am idei pe care le voi dezvolta doar atunci când se vor termina lucrările de modernizare a infrastructurii, deoarece avem şi noi ape valoroase. Pot să vă spun faptul că avem potenţial turistic, dar nu suntem încă pregătiţi să-l dezvoltăm, deoarece prioritatea noastră este finalizarea proiectelor. Acest potenţial turistic poate fi dezvoltat mai târziu. Luăm lucrurile treptat şi, cu siguranţă, în câţiva ani şi localitatea noastră își va demonstra potențialul turistic”, ne-a declarat primarul liberal al localităţii Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.

Gheorghe Dumbravă: „Am făcut tot posibilul pentru ca fiecare cetăţean să fie mulţumit”

Privind în retrospectivă, primarul Dumbravă a făcut un bilanţ asupra activităţii desfăşurată în acest mandat, precizând că a fost o perioadă pozitivă investițiilor și întocmirii de noi proiecte. S-au asfaltat drumurile comunale, s-au reabilitat toate căminele culturale din localitate, s-au modernizat şcolile şi dispensarele, s-a construit din temelii o grădiniţă, s-a introdus apa şi canalizarea şi s-au ridicat noi poduri trainice. O infrastructură bine pusă la punct este bilanţul la finele acestui mandat, cu proiecte în valoare de peste 8 milioane de euro în derulare, finanțate din fonduri europene şi guvernamentale.

 „Ne apropiem şi de finalul acestui mandat şi, cum se spune, „toamna se numără bobocii”. Pot spune că sunt mulţumit de ambele mandate, nu am nimic să îmi reproşez. Fac această precizare fiindcă am făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru ca fiecare cetăţean să fie mulţumit. S-a muncit mult, realizări au fost şi, dacă nu aveam aceste rezultate, sigur nu reuşeam să câştig încrederea cetăţenilor în procent de 95%, în campania din 2016. Dacă cetăţenii sunt mulţumiţi şi de realizările acestui mandat vom vedea peste câteva luni, dacă îmi vor mai acorda încrederea pentru încă un mandat”, a precizat primarul liberal al localităţii Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...