Noi construcții școlare în Râmnic: În cursul acestui an se vor finaliza patru unități școlare

 Breaking News

Noi construcții școlare în Râmnic: În cursul acestui an se vor finaliza patru unități școlare

Noi construcții școlare în Râmnic:  În cursul acestui an se vor finaliza patru unități școlare
ianuarie 19
18:23 2020

În municipiul, în momentul actual sunt în derulare lucrările de construcţii la patru clădiri şcolare pornite de la cota „0” şi, având diferite destinaţii, toate finanţate majoritar prin programe de dezvoltare naţionale şi cu contribuţia bugetului local.

În zona Nord, la Şcoala şi grădiniţa Waldorf se va ridica un corp multifuncţional cu regim de înălţime parter, etaj I și etaj II (parţial), destinat activităţilor culturale, educative, sportive şi de festivităţi pentru preşcolarii şi elevii de aici. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat la data de 2 decembrie, durata de execuţie fiind de 12 luni, iar investiţia este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. O altă investiţie în derulare din cadrul PNDL este Grădiniţa nr. 16 din cartierul Nord, un imobil cu parter şi un etaj mansardat, cu o curte cu loc de joacă şi loc de odihnă pentru părinţi sau bunici, care urmează să preia preşcolarii din zonă. Investiţia este estimată să se finalizeze în a doua jumătate a anului.

Al treilea obiectiv local finanţat prin PNDL este grădiniţa cu program prelungit şi creşa de lângă locuinţele sociale din Ostroveni, unde vor fi primiţi 80 de copii proveniţi din familiile care locuiesc în sudul municipiului; imobilul cu o structură parter, etaj şi o suprafaţă desfăşurată de peste 1.400 mp urmează să fie gata în luna aprilie 2020. La aceste obiective se adaugă sala de sport de la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul”, de care vor beneficia cei peste 1.000 de elevi ai acestei unităţi şcolare. Construcţia, o clădire cu un etaj şi cu o capacitate de 102 locuri în tribune este ridicată de Compania Naţională de Investiţii, iar racordul la utilităţi şi lucrările de sistematizare verticală sunt suportate de la bugetul local. Conform informaţiilor transmise de CNI, lucrările s-ar putea încheia în luna martie a acestui an.

Elena BUDI

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...