Vasile Cocoș: „Cabinetul meu parlamentar este deschis pentru oricine”

 Breaking News

Vasile Cocoș: „Cabinetul meu parlamentar este deschis pentru oricine”

Vasile Cocoș: „Cabinetul meu parlamentar este deschis pentru oricine”
ianuarie 19
11:30 2020

Cu o experiență profesională plină de provocări în cadrul Comisiei de buget – finanţe – bănci, unde este membru titular, radiografia activității deputatului social-democrat Vasile Cocoş se poate evalua după trei mari componente: cea profesională, munca în teritoriu și activitatea legislativă.

Dacă ar fi să ne referim doar la cifre, trebuie spus că deputatul a avut peste 24 de declaraţii politice, dintre care 3 depuse în scris, 117 propuneri legislative iniţiate, dintre care 29 promulgate sub formă de lege, 45 de luări de cuvânt, în 34 de şedinţe. Aceasta ar fi, pe scurt, retrospectiva activității parlamentare a lui Vasile Cocoş, aflat la primul mandat de deputat. Activitatea unui parlamentar are mai multe dimensiuni, o parte a activității desfășurându-se în Parlament, iar o parte în circumscripția electorală. Aceasta din urmă gravitează, în principal, în jurul activităților de la nivelul biroului parlamentar:

„Anul 2019 a fost pentru mine, ca parlamentar de Vâlcea, unul foarte important şi plin de realizări. Am avut onoarea să fiu desemnat de două ori de conducerea Camerei Deputaţilor să merg la Bruxelles unde, în cadrul Comisiei de buget din Parlamentul European, am prezentat în şedinţa de plen punctul de vedere al României privind Cadrul financiar multianual (CFM) pentru perioada actuală, respectiv 2014-2020. În luna martie 2019 am fost desemnat, prin hotărârea Parlamentului României, preşedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi. Am avut în acest an 11 declaraţii politice şi 37 de propuneri legislative. Alături de colegii deputaţi social-democraţi vâlceni am avut o serie de iniţiative prin care am încercat să îmbunătăţim legislaţia românească, pentru ca românul să nu se simtă nemulţumit în anumite sectoare. Sigur, pe pagina Camerei Deputaţilor se poate observa întreaga mea activitate.  Pe lângă activitatea depusă în Parlament, în calitate de deputat de Vâlcea, munca mea se concretizează şi prin realizările din teritoriu, atât prin acordarea de audienţe la cabinetul din Râmnic şi la cel din oraşul Horezu, precum şi prin deplasarea în diverse localităţi din judeţ, cu ocazia unor evenimente culturale. În tot acest timp am discutat şi în continuare stau de vorbă cu foarte mulţi cetăţeni vâlceni, care, în mare parte, au probleme şi nemulţumiri privind revendicarea drepturilor de proprietate a terenurilor, locuri de munca, dar şi nivelul pensiilor. Mai mult, în ultima perioadă vin cetăţeni în audienţă nu numai pentru a cere explicaţii şi drepturi, dar şi pentru a ne încuraja, spunându-ne să mergem înainte, fiindcă PSD a făcut lucruri foarte bune în favoarea cetăţeanului. Cabinetul meu parlamentar este deschis pentru oricine şi este foarte bine, deoarece cunosc bine cerinţele şi nevoile cetăţeanului, dar şi opinia comunităţii faţă de evenimentele politice din zilele noastre”, afirmă deputatul social-democrat Vasile Cocoş.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...