Compania de transport auto de persoane SC Dacos SRL a continuat să înregistreze pierderi și în anul 2018

 Breaking News

Compania de transport auto de persoane SC Dacos SRL a continuat să înregistreze pierderi și în anul 2018

Compania de transport auto de persoane SC Dacos SRL a continuat să înregistreze pierderi și în anul 2018
ianuarie 20
17:39 2020

Potrivit situaţiilor financiare, în anul 2018, compania de transport auto de persoane SC Dacos SRL Râmnicu Vâlcea a realizat o cifră de afaceri de circa 16 milioane de lei, venituri totale de peste 16,3 milioane de lei şi pierderi de 950.000 de lei. Datoriile totale ale SC Dacos SRL s-au ridicat la data de 31 decembrie 2018 la suma de circa 8,7 milioane de lei, activele imobilizate erau în valoare de 10,6 milioane de lei, iar capitalul social era de peste 523.000 de lei. SC Dacos SRL are tipul de activitate, conform clasificării CAEN, „Alte transporturi terestre de călători n.c.a”, iar în anul 2018 au lucrat la firmă fix 84 de salariaţi. Făcând o comparație, în 2017, SC Dacos SRL a realizat afaceri de circa 16,7 milioane de lei, venituri totale de peste 17,7 milioane de lei şi pierderi de 208.000 de lei. Datoriile totale ale societății s-au ridicat la data de 31 decembrie 2017 la suma de circa 9,26 milioane de lei. Societatea are o flotă de 30 de autocare şi operează în principal transporturi pe rutele interne, dar şi chartere pe rutele internaţionale. În anul 2008, compania de transport SC Dacos SRL a investit circa 5 milioane de euro în achiziţionarea a 16 autocare noi. Potrivit datelor Federaţiei Operatorilor de Transport, în România piaţa transportului terestru de persoane este acoperită în proporţie de 50%, de Atlassib şi Eurolines, urmate de SC Dacos SRL şi Open World (20%). SC Dacos SRL a fost înfiinţată în data de 3 martie 1992 de Dan Petrescu, în prezent, unicul acţionar al firmei. Ultima majorare de capital a avut loc la data de 20 iunie 2005, conform încheierii nr. 18097/20 iunie 2005. SC Dacos SRL foloseşte în prezent peste 100 de staţii publice pentru îmbarcarea sau debarcarea clienţilor şi pentru efectuarea zilnică a programului de transport. Structura parcului deţinut este caracterizată de un grad de confort ridicat, toate autocarele folosite în transportul de persoane fiind dedicate transportului turistic. În ceea ce priveşte vânzarea biletelor către pasageri, un atu important al companiei îl reprezintă sistemul de rezervări online, care pune la dispoziţia utilizatorilor oferte de preţ atractive, pentru trasee şi intervale orare care pot trezi interesul clienţilor potenţiali. Sistemul de rezervări online permite selectarea traseului, a tipului de tarif, dată, oră, transfer, etc. Pot fi identificate în timp real tarifele speciale asociate traseului selectat.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...