Constantin Rădulescu, reales preşedinte al PSD cu 100% din voturile membrilor de partid

 Breaking News

Constantin Rădulescu, reales preşedinte al PSD cu 100% din voturile membrilor de partid

Constantin Rădulescu, reales preşedinte al PSD cu 100% din voturile membrilor de partid
ianuarie 24
15:11 2020

Constantin Rădulescu a fost ales joi seara preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea, fiind votat în unanimitate de delegaţii la Conferinţa extraordinară a organizației judeţene a PSD Vâlcea. Cei peste 400 de delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană de alegeri au votat noua echipă de conducere din care mai fac parte Cristian Nedelcu – preşedinte executiv şi Florin Marin – secretar executiv. Pe lângă parlamentarii care conform statutului sunt vicepreşedinţi au mai fost
aleşi: Adina Dobrete , Ion Matei, Ion Belciu, Mihai Murăruş, Nicolae Concioiu, Dumitru Blejan, Sorin Vasilache, Lucian Rădulescu, Florin Ionescu, Adrian Dima, Achim Băluţă şi Viorel Radi. La conferinţa judeţeană a PSD Vâlcea au participat, în calitate de invitaţi, deputatul Mihai Weber, preşedinte al PSD Gorj şi vicelider naţional, Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Mehedinţi, dar şi Mircia Gutău, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea. Acesta din urmă s-a lăudat în faţa invitaţilor că urmează să-i asigure preşedintelui Constantin Rădulescu un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Vâlcea, subliniind că doreşte o continuare a politicii lui Rădulescu la conducerea Consiliului Judeţean şi asigurându-l de tot sprijinul reprezentanţilor PER.


Constantin Rădulescu: „Tot în primele rânduri vom fi”
În continuare, Constantin Rădulescu s-a arătat convins că tovărăşia dintre cei doi nu va fi destrămată de liberali, împreună continuând colaborarea între cele două instituţii şi în mandatul 2020 – 2024. În acelaşi timp, preşedintele PSD Vâlcea s-a declarat îngrijorat şi de ceea ce se întâmplă la nivel naţional:
„Cea mai mare provocare, în ticăloşia lor, aşa gândesc cei care au venit
fraudulos la conducerea acestei ţări, printr-o moţiune oribilă, este cum să facă încât să desfacă această unire, această prietenie între mine şi primarul Mircia Gutău. Vă asigur că nu vor reuşi şi, într-un final, vor vedea că tot în primele rânduri vom fi, pentru că ceea ce facem noi, încercăm să facem bine. Deocamdată cei care sunt acum vor fi pentru puţin timp la guvernare, dar vor fi o amintire tristă pentru acest popor”, a punctat Constantin Rădulescu,preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Social-democraţii s-au declarat adepţii unei schimbări de strategie prin
cooptarea tinerilor în partid

În mesajul liderilor social-democraţi s-a subliniat faptul că echipa are nevoie de determinare, de construcţie, de comunicare eficientă, şi asta pentru că s-au realizat lucruri importante la nivelul localităţilor şi a Consiliului Judeţean. PSD are în continuare un stigmat pe care şi l-a creat singur, iar greşelile făcute, în opinia social-democraţilor trebuie asumate, însă ele nu trebuie să reprezinte obiect de lamentare, ci obstacole peste care vor trece luând lecţiile de care au nevoie pentru a merge mai departe, iar membrii partidului au nevoie de un comportament adaptat nevoilor actuale şi de atitudine pozitivă, pentru a depăşi momentul pe care-l traversează. Constantin Radulescu a subliniat şi faptul că doreşte un partid „mai flexibil”, un partid care să aibă o dinamică şi care să acopere toate palierele profesionale, fiind adeptul unei schimbări de strategie prin cooptarea tinerilor în partid, care au atitudine social-democrată, fără a mai promova incompetenţi:
„PSD trebuie să vină cu o altă abordare, pe lângă faptul că trebuie să vină cu „feţe noi”, fiindcă aşa ne cere toată lumea, să atragă oameni tineri şi deştepţi care să mişte suflete, să trezească emoţie. Degeaba noi, la Vâlcea am luat aproape 80 de mii de voturi, de la 42 de mii, câte am avut la europarlamentare, iar sacii puşi în căruţă de noi s-au dat jos la Bucureşti, nu trebuie să mai acceptăm acest lucru. Resursa umană trebuie adusă în faţă, iar PSD are tineri deştepţi şi şcoliţi afară. În acest sens, de săptămâna viitoare vom lansa Clubul Social Democrat, organism de dezbatere care va întreţine relaţia cu presa şi care va organiza întâlniri cu cei din structurile organizaţiilor non-guvernamentale. Tinerii reprezintă o sursă imensă de dezvoltare, dar şi un factor important în schimbarea socială, deoarece sunt esenţiale capacităţile şi concepţiile lor pentru dezvoltarea societăţii noastre”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.


Proiecte de viitor pentru judeţ
În calitate de şef al administraţiei publice judeţene, care răspunde de buna
funcţionare a instituţiei, a serviciilor de specialitatea şi a instituţiilor
subordonate, Constantin Rădulescu a prezentat în mod succint principalele
proiecte pentru următoarea perioadă:
„Proiectele de viitor pe care le avem vor aduce Vâlcea ca fiind „Cel mai frumos judeţ din România”, din categoria judeţelor cele mai inteligente în inovare, digitalizare şi sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii. Un alt proiect de viitor este restaurarea Ansamblului Culei Duca. Se va face un Adventure Park în Vaideeni, iar la Olăneşti se vor moderniza două parcuri şi, împreună cu administraţia locală, se va moderniza infrastructura rutieră. Cu fonduri europene se va pune în valoare situl arheologic de la Stolniceni Buridava. Vom continua să identificăm soluţii pentru ceea ce înseamnă investiţii în spitale, aşa cum facem cu Spitalul Vechi, cu Spitalul Judeţean, cu Maternitatea, pentru care suntem cu proiectul în faza de licitaţie, dar şi cu spitalul din oraşul Bălceşti care, cu bani alocaţi de la Consiliul Judeţean se va redeschide. Vom colabora încontinuare pentru ceea ce înseamnă partea de mediu, ecologie şi, după cum ştiţi, la finele acestei luni vom scoate la licitaţie partea de colectare şi depozitare a deşeurilor, dar şi centrul de management integrat al deşeurilor de la Roeşti. În colaborare cu Primăria Municipiului Vâlcea vom avea o nouă staţie de sortare mecano-biologică. Vom continua să dezvoltăm şi să investim în sistemul de termoficare al Municipiului Râmnicu Vâlcea cu fonduri europene”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.
Claudia ŞCHIOPU

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...