Bilanţul celor mai importante proiecte derulate la Mădulari

 Breaking News

Bilanţul celor mai importante proiecte derulate la Mădulari

Bilanţul celor mai importante proiecte derulate la Mădulari
ianuarie 26
17:25 2020

Daniel Dimulescu face o scurtă retrospectivă a planurilor, provocărilor și realizărilor primăriei în acest sector şi spune că, de când a preluat frâiele administraţiei locale, în localitate s-a înființat rețeaua de apă, o mare parte dintre drumuri s-au asfaltat, școala este o locaţie modernă, iar introducerea reţelei de gaz metan şi a sistemului de canalizare sunt proiecte depuse în vederea finanţării: „Las să aprecieze oamenii, dar avem investiţii, începând de la pietruirea drumurilor comunale, în special drumul comunal care face legătura cu localitatea Lungeşti, pe o lungime de trei kilometri.Proiectul pentru acest drum comunal este depus la Ministerul Dezvoltării. O altă investiţie importantă de referă la achiziţionarea unui tractor cu bani europeni, prin GAL, un utilaj pe care-l vom folosi inclusiv iarna, la deszăpezire. Este prima achiziţie cu bani europeni. Tot la capitolul investiţii includem şi lucrările de stabilizare a alunecării de teren din satul Bănţeşti, în punctul Sub Peri, o lucrare care s-a executat, la valoare de 11 miliarde, dar şi stabilizarea alunecării de teren din satul Beica, finalizată încă din anul 2016. Iluminatul stradal cu leduri economice este o investiţie realizată cu fonduri alocate din bugetul local. Acum, întreaga localitate are iluminat stradal pe timp de noapte, dus până la ultima casa. Avem introdusă în localitate inclusiv reţeaua de internet, tot până la ultima casă. La şcoala din centru s-a montat o centrală termică şi s-au construit grupuri sanitare în interior. Sunt doar o mică parte dintre proiecte de care sunt mândru”, a precizat primarul din Mădulari, social-democratul Daniel Dimulescu.

Lucrările de asfaltare a drumului comunal din satul Bănţeşti sunt pe ultima sută de metri

Pe lângă celelalte investiţii pe care a reuşit să le facă, asfaltarea şi introducerea reţelei de apă în localitate sunt investiţiile pe care şi le-a propus o dată cu preluarea mandatului de primar: „Dacă localitatea are apă la robinet, străzi asfaltate şi şcoli moderne putem spune că, în aceşti ani, am făcut ceva pentru locuitorii din Mădulari. În prezent, se află pe ultima sută de metri o lucrare de asfaltare în satul Bănţeşti, valoarea totală a finanţării alocată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală „Modernizarea satului românesc” fiind de 1.740.477 lei. În cadrul acestui proiect de modernizare a infrastructurii rutiere se asfaltează 1,993 metri de drumuri comunale”,  afirmă primarul din Mădulari.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...