Buget orientat prioritar pe investiţii în 2020, la Stoeneşti

 Breaking News

Buget orientat prioritar pe investiţii în 2020, la Stoeneşti

Buget orientat prioritar pe investiţii în 2020, la Stoeneşti
ianuarie 26
17:21 2020

Primăria Stoeneşti va avea în acest an un buget care, în opinia primarului, va asigura nu doar funcționarea fără probleme a administrației locale în anul 2020, ci și finanțarea unor investiții publice: „Încă lucrăm la creionarea bugetului local pentru anul 2020, dar ceea ce pot să vă asigur este că, pentru acest an avem la Stoeneşti un buget care ne permite sa alocăm fonduri pentru fiecare proiect. Fac această precizare fiindcă noi avem proiecte cu bani europeni şi guvernamentali cu valori foarte mari, pentru care trebuie să acoperim întreaga cofinanţare. Sunt liniştit, fiindcă nu avem un buget de austeritate ci dimpotrivă, putem acoperi toate capitolele. Lucrările pe care le-am propus vor viza, în primul rând, reabilitarea infrastructurii publice”, a declarat Gheorghe Dumbravă , primarul liberal al comunei Stoeneşti.

Bugetul local pentru anul 2020 al Primăriei Stoeneşti urmează să fie conturat de specialiștii din departamentalele administraţiei locale în zilele următoare, după care va fi lansat în dezbatere publică și, în cursul lunii februarie, va fi supus dezbaterii și aprobării în Consiliul Local.

Gheorghe Dumbravă: „Pe mine nu mă sperie varianta alegerilor locale în două tururi de scrutin”

Referitor la asumarea răspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor în două tururi, primarul din Stoeneşti spune că pe el nu îl sperie varianta alegerilor locale în două tururi de scrutin, precizând că a fost o perioadă pozitivă pentru investiții și întocmirea de noi proiecte. S-au asfaltat drumurile comunale, s-au reabilitat toate căminele culturale din localitate, s-au modernizat şcolile şi dispensarele, s-a construit din temelii o grădiniţă, s-a introdus apa şi canalizarea şi s-au ridicat noi poduri trainice. O infrastructură bine pusă la punct este bilanţul la finele acestui mandat, cu proiecte în valoare de peste 8 milioane de euro în derulare, finanțate din fonduri europene şi guvernamentale: „Mai sunt câteva luni, ne apropiem de campania electorală pentru alegerile locale, dar acest aspect pe mine nu mă abate din treaba pe care o am în această primărie. În această perioadă avem un proiect în faza de licitaţie pe o lungime de 6,2 kilometri şi multe alte lucrări în localitate. Nu mă voi distrage de la obligaţiile pe care le am în această perioadă. În tot acest timp am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să atrag fonduri, am întocmit proiecte, avem lucrări în derulare, iar altele sunt în fază de implementare. S-a muncit, iar oamenii văd că apreciază acest lucru. Am fost ales în funcţia de primar pentru prima oară în anul 2012 şi reconfirmat cu 95% din voturile cetăţenilor în 2016. Am reuşit, în doar șapte ani, să aliniez Stoeneştiul cu localităţile dezvoltate ale judeţului Vâlcea. Zeci de proiecte în valoare de peste 8 milioane de euro au fost implementate în localitate sau sunt în curs de execuţie, și vizează modernizarea infrastructurii. Prin urmare, pe mine nu mă  sperie varianta alegerilor locale în două tururi de scrutin”, afirmă Gheorghe Dumbravă.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...