Dumitru Blejan: „Sunt un primar de ţară, apreciat de consăteni mei”

 Breaking News

Dumitru Blejan: „Sunt un primar de ţară, apreciat de consăteni mei”

Dumitru Blejan: „Sunt un primar de ţară, apreciat de consăteni mei”
ianuarie 26
17:40 2020

Dumitru Blejan, primarul comunei Scundu, reales la fiecare rundă de alegeri fără să facă promisiuni în alb cetăţenilor spune că fiecare mandat a însemnat noi proiecte pentru a putea acoperi, pe cât s-a putut, lipsurile şi doleanţele cetăţenilor din Scundu.

În anul 2000 am fost ales pentru prima oară primar al comunei obţinând un procent covârşitor în faţa contracandidaţilor. În continuare a fost reales ca primar al comunei de încă cinci ori. În campanii nu a avut program electoral, prezentând cetăţenilor o singură deviză: „Ce am realizat împreună cu dumneavoastră se vede, ce vom realiza se va vedea”. Considerând că un program electoral este doar o promisiune fără susţinere a câştigat al cincilea mandat datorită implicării atât a salariaţilor din primărie, care au ştiut să respecte cetăţeanul, cât şi a comunităţii. Retrospectiv, spune că nu se plânge, deoarece în fiecare mandat a reuşit să facă ceva în localitate: să atragă fonduri, să mişte lucrurile, afirmând că nici un mandat nu a fost mai uşor sau mai greu decât celălalt: „Prima investiţie pe care am făcut-o a fost reabilitarea căminului cultural, apoi modernizarea bazei sportive, pentru că iubesc sportul. Concomitent cu aceste investiţii am atras fonduri pentru infrastructura rutieră în vederea modernizării drumurilor săteşti şi vicinale prin balastare, construirea podurilor, podeţelor, descongestionarea a tot ce însemnă căi de acces. Le-am luat etapizat. A urmat apoi drumul Ioneşti – Scundu, care era impracticabil, ocoleau oamenii peste 11 kilometri prin localitatea Orleşti. În urmă cu 17 ani, când am preluat frâiele acestei localităţi nu era o palmă de asfalt pe drumurile comunale. La intrarea în Scundu era turnat asfalt pe drumul judeţean pe o lungime de aproximativ 150 de metri, după care am primit aprobare pentru asfaltarea primului kilometru de drum care s-a turnat în faţa primăriei. Atât era asfaltat în anul 2000, când eu am preluat funcţia de primar, apoi am asfaltat etapizat. Primul care m-a ajutat şi s-a implicat în vederea alocării fondurilor pentru modernizarea drumurilor săteşti în Scundu a fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mitică Stancu şi ulterior preşedintele Ion Cîlea, iar acum Constantin Rădulescu”, a subliniat primarul social-democratul al localităţi Scundu, Dumitru Blejan.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...