Investiţii în derulare la Primăria Bujoreni

 Breaking News

Investiţii în derulare la Primăria Bujoreni

Investiţii în derulare la Primăria Bujoreni
ianuarie 26
17:17 2020

La Primăria comunei Bujoreni, finalul anului 2019 se remarcă prin lucrări numeroase, pentru implementarea proiectelor pentru care s-au obţinut fonduri. În acelaşi timp, administraţia locală se pregăteşte intens pentru noile etape ale finanţărilor. Se lucrează la noi documentaţii, astfel încât totul să fie pus la punct când se va da startul accesării de noi fonduri. Primarul comunei, Gheorghe Gîngu, spune că proiectele sunt de o importanţă crucială pentru administraţiile locale, care nu ar putea să deruleze proiecte de anvergură doar cu bani de la bugetul local. Totalitatea proiectelor care sunt în lucru, dar şi a celor care au finanţarea asigurată depăşește 200 de miliarde. În aceşti ani, Gheorghe Gîngu a reuşit să implementeze 15 proiecte, unele le are în lucru, altele sunt în faza de finalizare, iar alte două se vor adăuga în portofoliul investiţiilor: „Am un proiect în derulare, altele sunt în faza de implementare. Pun suflet în tot ceea ce fac, deși uneori mă simt dezamăgit şi deznădăjduit. Poate că oamenii nu văd întotdeauna lucrurile aşa cum le văd eu, iar problemele cetăţenilor sunt şi ale mele”, a precizat primarul social-democrat al localităţii Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Gheorghe Gîngu: „Pentru mine relaţia oamenilor cu primăria este esenţială”

Primarul Gheorghe Gîngu şi viceprimarul Octavian Truşcă fac echipă bună pentru conducerea administrației locale. Gheorghe Gîngu a obţinut primul mandat de primar al comunei Bujoreni având ca obiectiv să dovedească faptul că nimic nu este imposibil, atunci când vine vorba despre dezvoltarea comunei. Chiar dacă nu are majoritate în Consiliul Local, se declară mulţumit de modul în care a decurs acest mandat de primar, având în vedere situaţia pe care a găsit-o în momentul preluării fotoliului de primar. Spune că se bazează doar pe buna credinţă, pe proiecte supuse dezbaterii şi pe interesul comun al cetăţeanului, şi nu pe orientarea politică a fiecărui consilier în parte. Mai mult, faptul că face echipă cu viceprimarul Octavian Truşcă este un aspect pozitiv pentru localitate: „Amândoi avem un program destul de aglomerat, sunt foarte multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm. De la început am convenit că nu avem probleme în ceea ce priveşte politicul, şi încercăm să ne ocupăm strict de administraţie. Acest lucru s-a văzut, pentru că amândoi, indiferent de zi suntem la primărie sau pe teren, acolo unde sunt probleme. Pentru mine, relaţia oamenilor cu primăria este esenţială. De aceea am luat măsura de a simplifica circuitul documentelor, astfel încât nimeni să nu mai piardă timpul. Acest aspect este prioritar pentru mine în perioada următoare, fiindcă este important ca lucrurile să se desfăşoare în ritmul lor firesc”, a precizat primarul social-democrat al localităţii Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...