Zamfirescu: „Trebuie să câştigăm şi în Suedia”

Mădălina Zamfirescu a marcat sâmbătă, în joc cu Krim, primele sale goluri în Liga Campionilor şi speră ca echipa sa să câştige şi în deplasare, cu Savehof, pentru a face un pas mare spre locul 4.  

„Este o victorie meritată, mă simt extraordinar, pentru că este ceva la care am visat. Luăm fiecare meci în parte, ne bucurăm de faptul că putem să jucăm la acest nivel şi vom vedea până la sfârşit unde putem ajunge. Nu ne facem calcule, tot timpul luăm fiecare meci în parte. Urmează meciul cu Savehof şi este un meci pe care, din punctul meu de vedere, trebuie să îl câştigăm. Eu zic că dacă o să câştigăm acest meci în deplasare, asta ne va da foarte mare încredere şi vom merge cu moral mai departe. Fiecare meci este important. Nu mai depinde de calcule, depinde de zi şi vom vedea atunci ce va fi. Am întâlnit adversari cu experienţă, ca Buducnost şi Brest, şi e clar că nivelul aici, din punctul meu de vedere, este mai slab decât cu ce am întâlnit noi şi cred că am învăţat foarte multe lucruri din prima parte”, a declarat jucătoarea.

Zamfirescu recunoaşte că în această iarnă a luat în calcul inclusiv varianta de a pleca la altă echipă, unde să joace mai mult. „Nu aş fi vrut să plec, pentru că sunt acasă. Dar pentru faptul că nu jucam, da, am spus că pentru cariera mea ar fi fost mult mai bine la momentul ăla să plec. În schimb, lucrurile nu s-au întâmplat exact aşa. Vreau să mă bucur de decizia pe care am luat-o şi să jucăm până la final”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *