Un nou proiect cu finanţare nerambursabilă depus de Consiliul Judeţean Vâlcea

 Breaking News

Un nou proiect cu finanţare nerambursabilă depus de Consiliul Judeţean Vâlcea

Un nou proiect cu finanţare nerambursabilă depus de Consiliul Judeţean Vâlcea
ianuarie 31
15:45 2020

Consiliul Județean Vâlcea a depus cererea de finanțare a proiectului cu titlul „JUDEȚUL VÂLCEA – ORIZONT 2030”, în cadrul apelului de proiecte POCA/661/2/1 –„ Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni  la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”. 

Noul proiectul inițiat chiar în prima lună a anului 2020, urmărește obținerea unei finanțări nerambursabile de circa 4.000.000 lei, care să permită demararea unui amplu proces de reformă și modernizare a activității Consiliului Județean Vâlcea, prin alinierea la Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice 2014 – 2020 și la Agenda Digitală pentru România 2020.

Scopul proiectului este dezvoltarea capacității instituționale a Consiliului Județean Vâlcea de a furniza servicii publice de calitate pentru cetățeni, prin măsuri concrete ce vizează îmbunătățirea procesului decizional și de planificare strategică, digitalizarea proceselor privind managementul documentelor și crearea de facilități de acces online la servicii publice.

Principalele activități ale proiectului constau în:

  • Elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Județului Vâlcea pentru perioada 2023 – 2030;
  • Elaborarea Planului Strategic Instituțional al Consiliului Județean Vâlcea pentru perioada 2021 – 2022;
  • Proiectarea și implementarea unui sistem informatic integrat de management al documentelor, care va cuprinde, în principal, registratură electronică și arhivă electronică; 
  • Crearea facilităților de acces online la servicii destinate cetățenilor în cadrul Consiliului Județean Vâlcea și, în special, la serviciile de urbanism care vor fi complet digitalizate, simplificând procedurile administrative pentru cetățeni până la stadiul în care deplasarea la sediul nostru nu mai este necesară, tot fluxul procedural derulându-se online, pe un portal dedicat.

„”Acest proiect își propune, practic, să aducă Consiliul Județean Vâlcea la nivelul celor mai moderne administrații publice din România și, de ce nu, din Europa, prin implementarea unor soluții inovative în activitatea curentă și creșterea nivelului de profesionalism al aparatului propriu, totul în beneficiul cetățenilor județului Vâlcea”,  

președintele Consiliului Județean Vâlcea,  Constantin Rădulescu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...