SC Avicarvil SRL a decis majorarea capitalului social al societății cu suma de 500.000 de lei şi cooptarea unul nou asociat

La sfârșitul anului trecut, asociatul unic al SC Avicarvil SRL, cu sediul social în comuna Frânceşti, județul Vâlcea, a aprobat majorarea capitalului social al societății cu suma de 500.000 de lei, prin emisiunea a 50.000 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare şi cooptarea unul nou asociat, SC Carmistin Internațional SRL Bucureşti, care va subscrie şi va vărsa noile părţi sociale emise. Majorarea capitalului social al SC Avicarvil SRL, cu suma de 500.000 e lei, se va realiza prin aport în numerar de către SC Carmistin Internațional SRL în maximum 30 de zile de la data hotărârii. Începând cu data efectuării aportului în numerar se va modifica actul constitutiv, în sensul că SC Avicarvil SRL are un capital social în valoare 2,5 milioane de lei, fiind divizat în 250.000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare şi aparţin celor 2 asociaţi, în următoarele procente: Paraschiv Justin Ovidiu deţine 200.000 de părţi sociale, la valoarea nominală de 10 lei fiecare, respectiv 2 milioane de lei, reprezentând 80% din capitalul social, participare la profit 80% şi participare la pierderi 80%; SC Carmistin Internațional SRL deţine 50.000 de părţi sociale la valoarea nominală de 10 lei fiecare, respectiv 500.000 de lei, reprezentând 20% din capitalul social, participare la profit 20% şi participarea la pierderi 20%. SC Carmistin Internațional SRL declară că acceptă intrarea în SC Avicarvil SRL și a fost de acord cu subscrierea sumei de 500.000 de lei, în vederea majorării capitalului social prin aportul în numerar în maximum 30 de zile de la data hotărârii. S-a mai aprobat prelungirea perioadei auditate de auditorul financiar KPMG Audit SRL până la data de 15 noiembrie 2020. În urmă cu 12 ani au fost puse în județul Vâlcea bazele unei afaceri de succes, care a crescut an de an şi care reprezintă acum un nume cunoscut şi apreciat pe piaţa producătorilor de carne de pui atât în România, cât şi în afara graniţelor ei. Este vorba despre brandul „La Provincia”, sub care, în prezent, se produc şi se vând anual tone de carne de pui. SC Avicarvil SRL deţine un abator în care au fost investiţi peste 10 milioane de euro, spaţiu în care toate procedurile de sacrificare, tranşare, ambalare, refrigerare şi congelare se desfăşoară conform unui flux riguros, permanent controlat şi auditat de organisme de certificare de renume internaţional, flux din care, carnea de păsare, ambalată şi etichetată, porneşte fie direct către consumatorii, prin magazine, fie către marii comercianţi (supermarketuri şi hipermarketuri) sau către marii procesatori. SC Avicarvil SRL are o reţea de magazine proprii, sub acelaşi brand, „La Provincia”, peste 40 la număr, în continuă creştere, care şi-au câştigat, datorită calităţii produselor şi preţurilor competitive, mii de clienţi care le trec zilnic pragul. De asemenea, de la abatorul din Frânceşti pleacă săptămânal camioane cu carne către state din Uniunea Europeană şi din afara Europei. De remarcat este şi faptul că investiţiile totale în judeţul Vâlcea al grupului Carmistin sunt de 60 de milioane de euro, sume care au intrat în modernizarea celor 80 de hale de pui şi porci, a depozitului logistic de produse din carne frigorific, în modernizarea fabricii de FNC Băbeni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *