Matei şi Mocioacă, la Dăeşti

Viitorul Dăești a continuat achizițiile și a legitimat azi doi jucători, pe Cristinel Matei și Vlad Mocioacă (FOTO).

Mijlocașul ofensv Cristinel Matei (23 ani) a semnat până în vară, fiind jucător liber de contract, după despărțirea de echipa de eșalon secund, Concordia Chiajna. În tur, Matei a prins doar două jocuri pentru Chiajna.  Juniorul vâlcean Vlad Mocioacă (17 ani) a fost împrumutat pentru jumătate de an de la Rapid București, dar în tur a jucat la Snagov, pentru care a strâns 12 meciuri. Vâlceanul lansat de la SCM are un fizic impresionant, 1,88 m înălțime, lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare, iar una dintre calitățile principale ale jocului său este viteza.  La 14 ani a fost campion național la triathlon, la 15 ani a fost campion național la 400 m individual, se mândrește cu 6 selecții la echipele naționale sub 15, 16 și 17 ani, la 16 ani a debutat în echipa de seniori a Rapidului, sub comanda lui Daniel Pancu, iar la 17 ani a devenit titular în eşalonul secund, la Sportul Snagov.  

Echipa de Liga a IIIa, Viitorul Dăești i-a mai adus în această iarnă pe George Pătulea (CS U II Craiova), Mihai Deaconescu și Adrian Bărbuți (împrumut CSM Slatina).

Cu echipa pregătită de Gabi Mangalagiu și Lucian Giurcă se mai pregătește și Ștefan Covalschi, care în tur a jucat la Flacăra Horezu, fundașul stânga urmând a fi legitimat săptămâna viitoare.

Cum ar putea arăta Dăeşti în retur: Marinoiu – Vasile, Deaconescu, Mocioacă (Bărbuţi), Covalschi – Iordache – Neacşu, C. Matei, Fl. Pârvu, Pătulea (Talpoş) – Fl. Costea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *