Brezoi, oraşul unde şcoala stă la loc de cinste

 Breaking News

Brezoi, oraşul unde şcoala stă la loc de cinste

Brezoi, oraşul unde şcoala stă la loc de cinste
februarie 10
14:05 2020

La Brezoi, Robert Schell, unul dintre primarii atipici ai judeţului a arătat că se poate. A atras fonduri pentru obţinerea proiectelor în încercarea de a descoperi secretul succesului din educaţie, prin investiţiile pe care le-a făcut în şcolile din localitate. S-au construit grădiniţe noi, din temelii, locaţiile sunt frumoase şi curate, înzestrate cu tot ceea ce este necesar desfăşurării unui învăţământ modern, de calitate. Alături de investiţiile pe care primarul le-a realizat privind confortul şi dotările în sistemul educaţional din oraşul Brezoi, se adăugă şi corpul profesoral bine pregătit, animat de dragostea pentru profesie, necesar pentru un învăţământ de bună calitate şi performant. Primarul afirmă că se mândreşte cu copiii bine educaţi ai localităţii,care reprezintă cu cinste şcoala brezoiană la olimpiade şi concursuri. Liceul Teoretic „Gherghe Surdu” ocupă locul doi la nivel judeţean, ca urmare a rezultatelor obţinute:

„Ultimele investiţii care s-au făcut în direcţia învăţământului din localitate au fost pentru reabilitarea şcolii din satul Valea lui Stan, dotarea cu aparatură şi mobilier a laboratoarelor de la liceu, supraveghere video la toate şcolile şi construirea unei grădiniţe cu program prelungit. Proiectele s-au finalizat, şcolile funcţionează deja. Grădiniţa este finalizată şi ea, dar nu va funcţiona în acest an cu program prelungit fiindcă avizul se obţine în cursul acestui an. Conducerea Liceului a făcut toate demersurile, fiindcă grădiniţa este în subordinea Liceului din Brezoi, iar din luna septembrie, anul acesta, vom avea grădiniţă cu program prelungit. Nu îmi fac probleme pentru funcţionarea acestei grădiniţe cu programul prelungit fiindcă sunt deja înscrise 50 de persoane, dintre cele 60 de locuri, câte are grădiniţa pentru acest an. Avem solicitări, iar locaţia este dotată corespunzător, cu tot ceea ce ne trebuie: zonă de luat masa, dormitoare şi mobilier specific pentru o astfel de activitate. Din punctul acesta de vedere, tot ce înseamnă învăţământ la nivelul oraşului Brezoi a fost rezolvat. Toate şcolile sunt conforme, au autorizaţie de funcţionare, şi nu mai există de mult timp grupuri sanitare în curte. Din această cauză mi-am permis să fac şi proiectul primăriei pe care special l-am lăsat mai la urmă. Nu am vrut să fiu acuzat că modernizez primăria şi şcolile sunt o ruină. Prin urmare nu există nici un fel de problemă la nivelul învăţământului, în oraşul Brezoi. Mai mult decât atât, comunele din jurul nostru încep să aibă probleme cu numărul de copii, fiindcă au început să vină copiii aici, la şcolile din oraşul nostru fiindcă sunt condiţii, iar profesorii sunt cei mai performanţi din judeţ. Mai mult, Liceul din Brezoi este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune licee din judeţ, anul acesta fiind pe locul al doilea. Este foarte important acest aspect, pentru că învăţământul din Brezoi a fost în toţi anii trecuţi pe locuri fruntaşe în privinţa promovabilităţii la bacalaureat”, ne-a informat primarul oraşului Brezoi, Robert Schell.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...