Dumitru Blejan: „PSD va merge înainte”

 Breaking News

Dumitru Blejan: „PSD va merge înainte”

Dumitru Blejan: „PSD va merge înainte”
februarie 10
14:38 2020

Primarul Dumitru Blejan, din localitatea-fief a social-democraţilor, unde la prezidenţiale partidul a obţinut cel mai bun scor, 60%, spune că PSD a fost şi rămâne un partid politic important în România, fiind cel mai important partid politic, care are soluţii concrete pentru redresare. Este încrezător, şi afirmă că social-democraţii nu au dezarmat, şi toţi continuă lupta, propunându-şi să câştige următoarele alegeri, din vara acestui an, şi să redevină principala forţă politică din ţară. PSD are nevoie de determinare şi de construcţie, şi asta pentru că s-au realizat lucruri importante la nivelul localităţilor şi a Consiliului Judeţean: „Din cauza unei propagande „seci”, fără subiecte, PSD dă impresia decăderii, dar aceste lucruri se vor dizolva. Este o răutate când se afirmă că nu s-a realizat nimic în timpul Guvernării PSD. A venit vremea să fim vocali, să spunem ce s-a realizat în aceşti patru ani, şi mă uit în grădina mea, fiindcă întreg judeţul a este într-un mare şantier al asfaltărilor. Se modernizează şi se dotează spitale, s-au atras fonduri pentru căminele de bătrâni de la Lădeşti şi Măciuca.  Acestea sunt doar o mică parte a investiţiilor care sunt realizate în prezent în judeţ. PSD are nevoie de determinare şi de construcţie şi va merge înainte, fiindcă s-au făcut multe în localităţi şi în judeţ”, a precizat primarul localităţii Scundu, Dumitru Blejan.

Politica este precum timpul, iar oamenii rămân influenţabili

Primarul comunei Scundu a fost reales la fiecare rundă de alegeri fără să facă promisiuni în alb cetăţenilor şi spune că fiecare mandat a însemnat noi proiecte pentru a putea acoperi, pe cât s-a putut, lipsurile şi doleanţele cetăţenilor din Scundu. În anul 2000 a fost ales pentru prima oară primar al comunei, obţinând un procent covârşitor în faţa contracandidaţilor. În continuare a fost reales de încă cinci ori, iar în campanii nu a avut program electoral, prezentând cetăţenilor o singură deviză: „Ce am realizat împreună cu dumneavoastră se vede, ce vom realiza se va vedea”:

„Campania se face cu omul, iar audienţele se fac acolo unde te întâlneşti cu cetăţeanul. În campania din toamnă, la Scundu, PSD a scos un procent de 60%. Politica este precum timpul, iar oamenii rămân influenţabili dar, dacă voi candida, iar oamenii nu mă aleg, nu voi fi supărat pe ei. Voi face o analiză a tot ceea ce am făcut şi voi şti unde am greşit, fiindcă omul te sancţionează dacă nu ai făcut nimic. Dacă nu este răutate şi influenţă şi sunt lucruri pe care eu nu le-am realizat, deşi puteam, oamenii mă pot sancţiona. Nu sunt mulţumit de ceea ce am realizat, pentru că sunt ambiţios. Sunt un om al investiţiilor, îmi place să văd că în spatele meu rămâne ceva, dar totul porneşte de la bani. Ceea ce nu ştiu oamenii este faptul că la Scundu nu s-au mărit taxele şi impozitele, le-am lăsat le limita minimă legală. Aş dori să candidez pentru un nou mandat mai mult pentru că această localitate are oameni cu bun simţ, harnici, cinstiţi şi respectuoşi. Nu sunt oameni cu putere economică, dar sunt bogaţi sufleteşte, şi acest aspect este o mare mulţumire pentru mine. În cei 16 ani de când sunt primar am fost într-o competiţie cu mine însumi. În nici o campanie nu am avut program electoral, adică nu le-am promis nimic acestor oameni, iar sloganul meu a fost „Ce am realizat împreună se vede, ce vom realiza se va vedea”. Nici în campania din vara viitoare nu o să le promit nimic, fiindcă eu, atunci când făgăduiesc şi nu pot să realizez, intru cu capul în pământ de ruşine. Viitorul slogan va fii „Ce am realizat să întreţinem”, şi este şi un apel către cetăţeni, de respect şi prietenie”, a precizat primarul social-democrat din localitatea Scundu, Dumitru Blejan.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...