Dăeşti a făcut scor cu Cozia

Viitorul Dăeşti a terminat vineri stagiul de pregătire de la Călimăneşti cu un succes concludent în testul cu Cozia, scor 5-0.

La finalul cantonamentului, Viitorul nu a avut probleme cu echipa de judeţ Cozia Călimăneşti, de care a dispus cu 5-0, după reuşitele lui Bunescu 2, Neacşu 2 şi Iordache. Echipa vâlceană şi-a refăcut astfel moralul, după eşecul suferit la mijlocul săptămânii trecute, în testul disputat la Curtea de Argeş, 0-4 cu CS Afumaţi.

Nu au jucat în amicalul cu Cozia, Costea, Pârvu şi L.Săraru, cu uşoare probleme medicale, dar nici Mocioacă, abia revenit din Italia, unde a susţinut fără succes probe la Verona.  

Surprinde revenirea la Dăeşti a atacantului Alin Bunescu (37 ani, Băile Olăneşti), care completează lista transferurilor din iarnă: Narcis Mazilu (Alba Iulia), Cristinel Matei (Chiajna), Vlad Mocioacă (împrumut Rapid), George Pătulea (U Craiova II), Mihai Deaconescu, Ştefan Covalschi (Flacăra Horezu) şi Adrian Bărbuţi (împrumut CSM Slatina). Covalschi se tratează la inghinali în Bucureşti şi va reveni când va fi apt de joc, cel mai probabil în martie.

Cum amicalele cu Horezu şi CSU II Craiova s-au anulat, Dăeştiul va disputa un test sâmbătă, cu o echipă de judeţ din Olt, iar ultimul amical al iernii va fi la Bradu, cu Vediţa Coloneşti, pe 29 februarie.

Cu siguranţă, antrenorul Gabi Mangalagiu caută soluţii pentru retur, care va fi abordat cu o linie de apărare complet schimbată, excepţie portarul Marinoiu..

Dăeşti: Panait – Mazilu, Deaconescu, Bărbuţi, Pătulea – Iordache, Bucei – Vasile, Matei, Talpoş – Neacşu. Au mai jucat: Marinoiu, Proteasa, Rizea, M.Roşianu, Paşoi, M. Ion, Bunescu, Dima.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *