La Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu este apreciat de comunitate

 Breaking News

La Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu este apreciat de comunitate

La Mihăeşti,  Constantin Bărzăgeanu este apreciat de comunitate
februarie 17
16:02 2020

Constantin Bărzăgeanu este primar al comunei Mihăeşti din anul 2011, iar în 2016 a câştigat detaşat un nou mandat, obţinând un scor de 73% în urma exprimării opiniei cetăţenilor din localitate, fiind astfel reconfirmat în funcţie cu o majoritate covârşitoare de voturi în faţa contracandidaţilor.

Constantin Bărzăgeanu a intrat în administraţie la început ca viceprimar, un mandat care l-a pus în temă cu administraţia publică locală, atât cât să-l pregătească pentru următoarele două mandate de primar. A reuşit să demonstreze că se poate face ceva bun pentru comunitate, și spune că tot ceea ce a realizat a fost prin muncă, încercând, de-a lungul anilor, să îşi facă datoria cu profesionalism şi seriozitate. Drept consecinţă, oamenii îl apreciază.

„Am încercat să rezolvăm problemele cetăţenilor în funcţie de priorităţi. În primul rând s-au modernizat şcolile şi s-au construit noi grădiniţe cu fonduri europene, prin Banca Mondială, în satele Gurişoara şi Mihăeşti. Mai mult, am obţinut şi cel de-al doilea microbuz şcolar, care este ca o mană cerească pentru copii. Investiţiile pe care le-am realizat am încercat, pe cât posibil, să le echilibrăm pentru fiecare sat dintre cele 13, pe care le are localitatea Mihăeşti. Prin urmare, în fiecare sat s-a încercat, pe cât posibil, să se asfalteze drumurile comunale în mod echilibrat, s-a modernizat iluminatul stradal, s-a extins reţeaua de apă şi sistemul de gaze”, a precizat primarul liberal al localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

În fiecare sat s-au făcut investiţii

În satul Gurişoara s-a construit o grădiniţă cu program normal prin Banca Mondială, iar şcoala din sat a fost modernizată, s-au asfaltat patru drumuri comunale şi s-a extins reţeaua de gaze. Pe DN67 se vor construi trotuare, iar satul beneficiază de iluminat stradal economic. În satul Scărişoara cinci drumuri comunale au fost asfaltate, iar în satul Vulpeşti s-a modernizat căminul cultural, s-a construit un teren sintetic cu nocturnă și s-a extins reţeaua de gaze. În această perioadă s-a extins reţeaua de apă potabilă în satul Govora, s-au asfaltat drumurile comunale şi urmează extinderea sistemului de gaze. Şi în satul Bârseşti s-au asfaltat trei drumuri comunale, s-a construit un pod, s-a extins reţeaua de gaze, s-au amenajat rigolele pe DN 67 şi suntem în procedura de licitaţie privind amenajarea sensului giratoriu la intrarea în localitate. În satul Buleta s-a construit cea de-a doua grădiniţă cu program normal, locaţie care, în prezent, funcţionează cu program prelungit. Lângă primărie s-a amenajat o parcare, s-a construit un cămin cultural și un dispensar medical dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Satul Buleta a beneficiat de modernizarea drumurilor comunale şi a iluminatului stradal, iar izlazul comunal a fost împrejmuit. De asfaltarea drumurilor comunale a beneficiat şi satul Mihăeşti, şi tot aici s-a decolmatat inclusiv pârâul din zonă. În toată localitatea se vor face noi extinderi la reţeaua de gaze. Şi satele Arsanca, Rugetu, Măgura, Munteni Negreni şi Rugetu au beneficiat de asfalt pe drumurile comunale şi iluminat stradal.  

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...