La Mihăeşti,  Constantin Bărzăgeanu este apreciat de comunitate

Constantin Bărzăgeanu este primar al comunei Mihăeşti din anul 2011, iar în 2016 a câştigat detaşat un nou mandat, obţinând un scor de 73% în urma exprimării opiniei cetăţenilor din localitate, fiind astfel reconfirmat în funcţie cu o majoritate covârşitoare de voturi în faţa contracandidaţilor.

Constantin Bărzăgeanu a intrat în administraţie la început ca viceprimar, un mandat care l-a pus în temă cu administraţia publică locală, atât cât să-l pregătească pentru următoarele două mandate de primar. A reuşit să demonstreze că se poate face ceva bun pentru comunitate, și spune că tot ceea ce a realizat a fost prin muncă, încercând, de-a lungul anilor, să îşi facă datoria cu profesionalism şi seriozitate. Drept consecinţă, oamenii îl apreciază.

„Am încercat să rezolvăm problemele cetăţenilor în funcţie de priorităţi. În primul rând s-au modernizat şcolile şi s-au construit noi grădiniţe cu fonduri europene, prin Banca Mondială, în satele Gurişoara şi Mihăeşti. Mai mult, am obţinut şi cel de-al doilea microbuz şcolar, care este ca o mană cerească pentru copii. Investiţiile pe care le-am realizat am încercat, pe cât posibil, să le echilibrăm pentru fiecare sat dintre cele 13, pe care le are localitatea Mihăeşti. Prin urmare, în fiecare sat s-a încercat, pe cât posibil, să se asfalteze drumurile comunale în mod echilibrat, s-a modernizat iluminatul stradal, s-a extins reţeaua de apă şi sistemul de gaze”, a precizat primarul liberal al localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

În fiecare sat s-au făcut investiţii

În satul Gurişoara s-a construit o grădiniţă cu program normal prin Banca Mondială, iar şcoala din sat a fost modernizată, s-au asfaltat patru drumuri comunale şi s-a extins reţeaua de gaze. Pe DN67 se vor construi trotuare, iar satul beneficiază de iluminat stradal economic. În satul Scărişoara cinci drumuri comunale au fost asfaltate, iar în satul Vulpeşti s-a modernizat căminul cultural, s-a construit un teren sintetic cu nocturnă și s-a extins reţeaua de gaze. În această perioadă s-a extins reţeaua de apă potabilă în satul Govora, s-au asfaltat drumurile comunale şi urmează extinderea sistemului de gaze. Şi în satul Bârseşti s-au asfaltat trei drumuri comunale, s-a construit un pod, s-a extins reţeaua de gaze, s-au amenajat rigolele pe DN 67 şi suntem în procedura de licitaţie privind amenajarea sensului giratoriu la intrarea în localitate. În satul Buleta s-a construit cea de-a doua grădiniţă cu program normal, locaţie care, în prezent, funcţionează cu program prelungit. Lângă primărie s-a amenajat o parcare, s-a construit un cămin cultural și un dispensar medical dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Satul Buleta a beneficiat de modernizarea drumurilor comunale şi a iluminatului stradal, iar izlazul comunal a fost împrejmuit. De asfaltarea drumurilor comunale a beneficiat şi satul Mihăeşti, şi tot aici s-a decolmatat inclusiv pârâul din zonă. În toată localitatea se vor face noi extinderi la reţeaua de gaze. Şi satele Arsanca, Rugetu, Măgura, Munteni Negreni şi Rugetu au beneficiat de asfalt pe drumurile comunale şi iluminat stradal.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *