Viorel Radi: „Succesul în administraţie este determinat de munca în echipă”

 Breaking News

Viorel Radi: „Succesul în administraţie este determinat de munca în echipă”

Viorel Radi: „Succesul în administraţie este determinat de munca în echipă”
februarie 17
17:00 2020

Buneşti, localitate-fief a social-democraţilor îl are ca primar, încă din anul 1996, pe Viorel Radi. De când a câştigat pentru prima oară alegerile pentru primăria comunei Buneşti, Viorel Radi s-a remarcat prin faptul că a reuşit să asigure toate utilităţile necesare localnicilor, astfel încât aceştia sunt dispuşi să îi dea posibilitatea exercitării unui nou mandat, cel de-al șaptelea. Încă din anul 1997, la Buneşti s-a realizat alimentarea cu apă şi canalizarea, s-au construit poduri şi punţi pietonale, s-au modernizat şcolile, se construiesc din temelii grădiniţe noi, iar toate drumurile comunale sunt ca-n palmă.

Mereu a dorit să demonstreze că se poate face ceva bun pentru comuna Buneşti, indiferent de culoarea politică. Chiar dacă partidul din care face parte a fost în opoziţie, în timpul mandatelor sale, localitatea a căpătat o altă înfăţişare.

Tot ceea ce a realizat în comună s-a datorat echipei din primărie, fără de care obiectivele propuse nu ar fi putut prinde contur: „Toate aceste reuşite au fost posibile prin efort financiar local, conjugat cu sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Vâlcea, dar, mai ales, prin atragerea de fonduri europene şi prin accesarea unor proiecte de finanţare. Acest lucru a fost posibil doar printr-o concentrare de efort în această direcţie a mea, în calitate de primar și a unor funcţionari publici din partea Primăriei şi a Consiliului Local. Munca în echipă a dat rezultate bune la nivelul administraţiei locale”, a precizat primarul Radi.

Modest din fire, Viorel Radi a demonstrat că ştie care sunt atribuţiile unui administrator local. Datorită interesului oferit funcţiei pe care o deţine, comuna Buneşti beneficiază, în prezent, de aproape toate serviciile publice specifice unei localităţi urbane: drumuri reabilitate, canalizare, apă curentă, cablu TV, internet, asistenţă medicală, şcoli, grădiniţe, bibliotecă, etc., fapt care conferă localităţii un statut cât mai apropiat de standardele specifice ţărilor civilizate din Uniunea Europeană: „Pe oameni nu-i interesează dacă primarul în funcţie este la putere sau în opoziţie şi nici cum reuşeşte să obţină fonduri pentru a-şi duce la bun sfârşit promisiunile. Ei vor să vadă realizarea promisiunilor, iar succesul în administraţie este determinat de munca în echipă”, afirmă primarul social-democrat al localităţii Buneşti, Viorel Radi.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...