Ion Vlădulescu: „Crearea de locuri de muncă înseamnă competiţie, salarii mai bune şi bunăstare pentru populaţie”

 Breaking News

Ion Vlădulescu: „Crearea de locuri de muncă înseamnă competiţie, salarii mai bune şi bunăstare pentru populaţie”

Ion Vlădulescu: „Crearea de locuri de muncă înseamnă competiţie, salarii mai bune şi bunăstare pentru populaţie”
februarie 26
14:57 2020

Localitatea Budeşti a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani, datorită investiţiilor masive în infrastructura localităţii. Nu mai seamănă deloc cu mica localitate de acum patru ani. Drumurile se asfaltează, şcolile se modernizează, construcţii noi se ridică la tot pasul, este curăţenie, ordine publică, acestea sunt elementele definitorii ale localităţii. Budeştiul este astăzi una dintre localităţile cu cea mai mare viteză de dezvoltare din judeţ, fiind cea mai bună perioadă din istoria sa. A cunoscut un adevărat boom, în primul rând datorită agenţilor economici, care s-au dovedit a fi motorul dezvoltării economiei locale, deoarece au creat locuri de muncă şi au adus importante sume de bani la bugetul local prin taxe şi impozite. „Comuna Budeşti este una dintre localităţi din ţară unde şomajul este zero. Avem un parc industrial, iar agenţii economici sunt interesaţi de zona noastră, în vederea creării de noi locuri de muncă. Ne dezvoltăm pe zi ce trece, iar acest aspect este vizibil. Ideea este că toţi agenţii economici se lovesc de problema forţei de muncă, în sensul că nu mai există forţă de muncă pentru a putea acoperi cererea. Este o problemă, şi de aici porneşte totul, adică nici un investitor nu îşi dezvoltă o afacere în România dacă nu are siguranţa că poate să i se ocupe toate locurile de muncă pe care le creează. Mă gândesc la faptul că noul Guvern liberal va sprijini mediul economic, pentru că această dezvoltare înseamnă dezvoltarea României. Avem nevoie de investitori la nivelul localităţii şi judeţului Vâlcea. Crearea de locuri de muncă înseamnă competiţie, salarii mai bune şi bunăstare pentru populaţie. Asta însemnă sprijinirea mediului economic şi al mediului de afaceri”, a precizat primarul localităţii Budeşti, Ion Vlădulescu.

Ion Vlădulescu: „Localitatea atrage potenţiali investitori, de la mari societăţi până la agenţii imobiliare”

20 de euro costă metrul pătrat de teren la Budeşti. În ultimii ani, localitatea a cunoscut şi o explozie a investiţiilor în domeniul imobiliar. Astfel, s-a ajuns, în momentul de faţă ca un metru pătrat de teren într-o zonă bună a localităţii să se vândă şi cu 20 sau chiar 25 de euro: „Accesăm fonduri pentru dezvoltarea localităţii, iar comuna devine din ce în ce mai interesantă, pe zi ce trece, astfel încât atrage potenţiali investitori, de la mari societăţi până la agenţii imobiliare. Nu este o surpriză pe piaţa imobiliară faptul că preţurile terenurilor au crescut cu 8% faţă de anul trecut. Budeştiul este localitatea a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani, iar cetăţenii localităţii trebuie să ştie că ceea ce promit şi ceea ce am promis se va întâmpla la nivelul localităţii, chiar dacă se întâmplă mai târziu sau puţin mai greu. Se va face pentru că ştiu foarte bine ceea ce trebuie în localitate, ce nevoi au locuitorii şi ce investiţii sunt necesare pentru ca localitatea să se dezvolte aşa cum mi-o doresc. Am promis că Budeştiul va fi ce mai dezvoltată localitate, şi aşa va fi”, a preciza primarul localităţii, Ion Vlădulescu.

Gospodărirea eficientă a comunei, obiectivele principale ale primarului pentru următorul mandat

La Budeşti se construieşte foarte mult. Întreaga localitate este un şantier. Pe de o parte administraţia locală demarează lucrări ample pentru modernizarea infrastructurii, iar pe de altă parte se construiesc din ce în ce mai multe case în zonă. Primarul spune că Budeştiul va deveni comuna cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din judeţ, lucru care îi atrage ca un magnet spre această comună limitrofă inclusiv pe cei de la oraş. Altfel spus, localitatea Budeşti a cunoscut în ultimii ani una dintre cele mai spectaculoase transformări. Gospodărirea eficientă a comunei, a bugetului local şi, nu în ultimul rând, bunăstarea cetăţenilor localităţii sunt obiectivele principale ale primarului Ion Vlădulescu pentru următorul mandat. <Ć���ֆD|D: ���L;R�X��G`Y��I�؛n5y��4

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...