Nicolae Sima, primarul localităţii Sălătrucel, încheie mandatul cu un bilanţ pozitiv

 Breaking News

Nicolae Sima, primarul localităţii Sălătrucel, încheie mandatul cu un bilanţ pozitiv

Nicolae Sima, primarul localităţii Sălătrucel, încheie mandatul cu un bilanţ pozitiv
martie 02
18:55 2020

Primarul din Sălătrucel se declară mulţumit de modul în care a decurs primul său mandat de primar. Spune că imaginea localităţii s-a schimbat în bine. S-au modernizat drumurile locale, s-au construit poduri, se întocmesc proiecte, se identifică fonduri, este un climat de normalitate edilitară, fără a face din acest lucru o excepţie, ci o stare de a fi. Proiectele sunt multe, aspiraţiile pe măsură, iar toate acestea au aceeaşi poziţie pe lista de priorităţi. Nicolae Sima poate fi aşezat uşor în categoria primarilor responsabili pe care îi are judeţul, pentru că rezultatele sale sunt vizibile şi susţinute întocmai de oamenii locului, atunci când este nevoie:

„Acest prim mandat a fost unul foarte bun, sub aspectul faptului că s-au finalizat proiecte extrem de importante pentru comunitate. Dacă mergem în continuare pe drumul pe care ne aflăm în prezent în privinţa investiţiilor vom putea vorbi, într-un timp scurt, de un pachet întreg de servicii utilitare oferite comunităţii, iar în acest sens perspectivele sunt îmbucurătoare”, ne-a declarat primarul social-democrat al localităţii Sălătrucel, Nicolae Sima.

La Sălătrucel, perspectivele sunt îmbucurătoare

Pe lângă lucrările de interes public, Primăria Sălătrucel a avut în derulare proiecte importante pentru comunitate. Anul trecut s-au executat ultimele lucrări la proiectul de asfaltare derulat din fonduri guvernamentale. Totodată, administraţia locală condusă de primarul Nicolae Sima a derulat un proiect din bugetul local care prevedea modernizarea iluminatului public pentru întreaga localitate, unde au fost montate 370 de lămpi cu led. Cu bani de la Ministerul Dezvoltării s-a finalizat construirea unui pod peste pârâul Coisca, iar cu fonduri europene, în localitate s-a construit un amplu proiect care cuprinde construirea unui pod şi asfaltarea a şase drumuri săteşti: „Construirea podului peste pârâul Coisca, punctul Anuţa, este o investiţie extrem de importantă, fiindcă nimeni nu a fost în stare să construiască acest pod, timp de 30 de ani. Este o lucrare mare, podul are o lungime de 122 de metri, cu două benzi de circulaţie, iar pe ambele părţi este prevăzut cu trotuare. Acest pod nu a existat niciodată, face legătura între satul Sălătrucel şi zona peste pârâul Coisca, unde sunt peste 80 de familii, care în prezent sunt fericite fiindcă nu mai ocolesc sau nu mai trec peste podeţul de picior făcut de comunitate.

Cu bani europeni în localitate s-a asfaltat drumurile comunale pe o lungime de 2,7 kilometri şi s-a construit un alt pod, în punctul Bănăţeni. De asemenea, prin Grupul de Acţiune Locală „Castra Traiana” am achiziţiona un nou utilaj. Cu bani din bugetul local am achiziţionat un tractor. Acestea sunt proiectele mari pentru localitate, proiecte de peste un milion de euro. Sunt lucruri normale, sunt lucrări sensibile, de care oamenii au nevoie, şi pentru care am muncit cu responsabilitate şi o vom face şi de acum înainte”, a precizat primarul localităţii Sălătrucel, Nicolae Sima.

Alunecarea de teren din punctul Boureanu, o problemă rezolvată

În urma ploilor din anul 2010, pe drumul comunal 12 s-a produs o alunecare de teren. Drumul a alunecat cu asfalt cu tot, perturbând serios traficul. În urma demersurilor făcute de primarul Nicolae Sima s-au alocat fonduri pentru situaţii de urgenţă construindu-se un zid de sprijin şi stabilizând alunecarea în punctul „Bouleanu”: „În baza raportului întocmit de primărie către Prefectură ni s-au alocat fondurile necesare. În zonă avem inclusiv o gospodărie afectată. În prezent terenul a fost stabilizat fiindcă s-a făcut o consolidare trainică, iar zidul care s-a construit are o fundaţie de 2 metri adâncime, cu o lăţime de 2,5 metri. Valoarea totală a lucrării a fost de 276 de mii de lei, iar de lucrare sunt tare mândru, face parte dintre proiectele mari ale administraţiei din acest mandat”, a precizat primarul social-democrata al localităţii, Nicolae Sima.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...