Consiliul Judeţean Vâlcea a decis numirea unui nou administrator special la CET Govora

 Breaking News

Consiliul Judeţean Vâlcea a decis numirea unui nou administrator special la CET Govora

Consiliul Judeţean Vâlcea a decis numirea unui nou administrator special la CET Govora
martie 03
17:54 2020

Zilele trecute, Consiliul Judeţean Vâlcea (în calitate de unic acţionar) a decis mandatarea reprezentantului în Adunarea Generală a Acţionarilor la CET Govora să desemneze administratorul special, în persoana lui Ştefan Prală, în cadrul procedurii insolvenţei şi să semneze contractul de mandat al acestuia. Potrivit prevederilor din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările şi completările ulterioare, administrator special este persoana fizică sau juridică desemnată de adunarea generală a acţionarilor debitorului, împuternicită să le reprezinte interesele în procedură şi, atunci când debitorului i se permite să îşi administreze activitatea, să efectueze, în numele şi pe contul acestuia, actele de administrare necesare. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 250/30 octombrie 2017, s-a mandatat reprezentantul acţionarului unic Judeţul Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la CET Govora să desemneze administratorul special al debitoarei CET Govora, în cadrul procedurii insolvenţei şi să semneze contractul de mandat al acestuia. Totodată, prin hotărârea menţionată, s-a aprobat contractul de mandat al administratorului special al debitoarei CET Govora, precum şi cuantumul indemnizaţiei acestuia. Potrivit prevederilor din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, adunarea generală a acţionarilor debitorului va desemna, pe cheltuiala acestora, administratorul special. Totodată conform prevederilor din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, consiliul judeţean exercită, în numele judeţului, toate drepturile şi obligaţiile corespunzătoare participaţiilor deţinute la societăţi, în condiţiile legii. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 221/26 noiembrie 2018, a fost desemnat domnul Mutuligă Florin Nicolae ca reprezentant al acţionarului unic Judeţul Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la debitoarea CET Govora. Reprezentantul Judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la debitoarea CET Govora SA, potrivit prevederilor din contractul de mandat, anexă la Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 221/26 noiembrie 2018, îndeplineşte, prin vot, oricare altă modificare a actului constitutiv sau oricare altă hotărâre pentru care este cerută aprobarea Adunării Generale Extraordinare.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...