Aurora Măgură şi-a cucerit irecuperabil consătenii

 Breaking News

Aurora Măgură şi-a cucerit irecuperabil consătenii

Aurora Măgură şi-a cucerit irecuperabil consătenii
martie 08
17:14 2020

Popeştiul a oferit o premieră în materie de administraţie locală: o femeie-gospodar care se află în fruntea administraţiei locale din 2016 şi va câştiga detaşat şi cel de-al doilea mandat de primar. Aurora Măgură promite să facă pentru localitate ceea ce predecesorii ei bărbaţi nu au reuşit.

Este caracterizată de localnici ca fiind o fire foarte hotărâtă, acesta fiind şi motivul principal pentru care s-a îndârjit să devină primar: „Am luat decizia de a prelua frâiele acestei localităţi pentru de a scoate localitatea din anonimat – spune ea -, în care se scălda o comună cu oameni modeşti, simpli şi calzi.

Eu sunt un om iubit de comunitate, simt acest lucru, şi asta pentru că nu sunt indiferentă la problemele oamenilor din Popeşti, la nevoile şi greutăţile cu care se confruntă aceştia. Pe lângă apropierea pe care o am faţă de oameni, am reuşit să atragem fonduri, să mişcăm lucruri, să modernizăm două unităţi de învăţământ, respectiv Şcoala Gimnaziala Urşi-Popeşti şi Şcoala Gimnazială din satul Dăeşti.”, spune primarul Aurora Măgură.

Cel mai important proiect pentru comunitate îl reprezintă introducerea sistemului de canalizare, un proiect în valoare de 2 milioane de euro, şi care cuprinde o reţea de 25 de kilometri în satele Popeşti, Meieni, Dăeşti şi Curtea. În prezent se lucrează, proiectul fiind realizat în procent de 60%. Un alt proiect absolut necesar pentru comunitate şi pentru care primăriţa a solicitat finanţare este modernizarea dispensarului uman din localitate, proiect finalizat, pentru care Guvernul a alocat aproximativ 6 miliarde de lei vechi.

Planuri pentru următorul mandat

Pentru mandatul viitor, primarul Aurora Măgură promite că va introduce reţeaua de gaze naturale şi va identifica fonduri privind extinderea reţelei de canalizare în satul Urşi şi jumătate din satul Popeşti: „Vom atrage fonduri pentru acest proiect, pentru că vrem să facem reţeaua de canalizare pe cealaltă parte a drumului şi să construim cămine până la limita de proprietate. Vom depune acest proiect la finanţare prin Fondul de Mediu, pentru aproximativ 10 kilometri. Avem staţie de epurare pentru acest tronson de reţea de canalizare, iar, în această perioadă, vom amenaja două locuri de joacă la grădiniţele din localitate, cu bani din bugetul local”, a precizat primarul social-democrat al localităţii Popeşti, Aurora Măgură.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...