SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 29 februarie – 06 martie 2020

 Breaking News

SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 29 februarie – 06 martie 2020

martie 10
17:48 2020

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 29 februarie – 06 martie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: N Titulescu intersecție cu B-dul Nicolae Bălcescu, Independenței – Zăvoi Bl 12, Timiș nr. 29 și Episcop Inochenție nr. 12A.

 LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Cetății, Gura Văii, Măceșului, Timiș.

 POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, bd. Dem Rădulescu, Târgul Goranu, Pasajul Bogdan Amaru, Pasajul Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-au ridicat la cotă cămine de canalizare pe str. Nicolae Bălcescu-(barieră Dovali) și str. Cetăţii, necesitând operații de tăiere, spargere și turnare beton; 
  • au fost finalizate lucrările de extindere rețea apă potabilă și rețea canalizare menajeră pe strada Cetății;
  • s-a asigurat asistență tehnică pe str. Ada Orleanu nr. 9 și str. Venus nr. 27;
  • a fost refăcută suprafaţa carosabilă pe Str. Rapsodiei, Bl. D1/5 prin tăiere, spargere și turnare beton; 
  • a fost înlocuit branșamentul OL 1 ½  cu țeavă PEHD PN10 D50mm pe B-dul Nicolae Bălcescu;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; 
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Republicii – Bl. S5/6; str. Săliştea Nouă; str. General Magheru – Bl. G și Bl. S3; str. Regina Maria – Bl. Cozia, Bl. C6 și Bl. R28; Bd. Tineretului – Bl. A64; Aleea Bradului – Bl. C1 și grădinița; Aleea Mioriţei – Bl. N10; str. Nicolae Iorga – Bl. A17/1 și Bl. A27/3; str. Matei Basarab – Bl.118; Bd. Pandurilor – Bl. J/1; str. Dacia – Bl. 84; str. Doctor Hacman – Bl. 85/bis și Bl. 95; str. Crângului; str. Straubing; Calea lui Traian – Liceul Economic; str. Priporu; str. Mihai Eminescu – Bl. S7/3; str. Lucian Blaga – Bl. A38/3 și Bl. A39; str. Episcop Damaschin și str. Primăverii – Bl. B2.

62 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 62 apometre, dintre care 60 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 6 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 23 avize de amplasament și un aviz tehnic.      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...