Mijloacele de transport în comun, igienizate regulat

 Breaking News

Mijloacele de transport în comun, igienizate regulat

martie 15
08:26 2020

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local de vineri, 13 martie, consilierul PNL Grigore Crăciunescu a ţinut să menţioneze faptul că din surse proprii a constatat că igienizarea mijloacelor de transport în comun este realizată de şoferii autobuzelor, respectiv microbuzelor, şi nu de personalul special de curăţenie, iar igienizarea se face cu produse pe bază de spirt, fără a se folosi produse de igienizare pe bază de cloramină, substanţă specială folosită pentru dezinfectare. Aceste măsuri de igienizare au fost implementate din cauza pandemiei cu noul coronavirus, iar pentru siguranţa cetăţenilor s-au luat aceste măsuri de siguranţă.

„Am făcut o vizită prin oraş joi, 12 martie şi, la capăt de linie, unde staţionau autobuzele, am observat că igiena mijloacelor de transport era realizată de şoferi şi nu de personalul special pentru curăţenie, iar în pulverizatoarele care trebuiau să conţină soluţii speciale de igienizare, şoferii mi-au confirmat că de fapt era spirt. Consider că ar trebui să ajutăm ETA să cumpere soluţii pe bază de cloramină, care sunt soluţii speciale pentru igienizare, şi pe lângă igienizarea autobuzelor la fiecare final de cursă, la sfârşitul zilei ar trebui făcută o igienizare extremă cu cloramină pentru toate mijloacele de transport, tot în ideea de a veni în sprijinul oamenilor, deoarece nu trebuie să ne punem întrebarea dacă vine şi la noi acest virus dezastruos, sau când va veni la noi, trebuie prevenit”, a declarat consilierul PNL Grigore Crăciunescu, în cadrul şedinţei din 13 martie.

Primarul a ţinut să îl asigure atât pe consilierul Crăciunescu, dar şi pe ceilalţi consilieri că igienizarea mijloacelor de transport în comun este realizată corespunzător, cu soluţii speciale, iar în cazul în care resursele acestor soluţii sunt epuizate, personalul desemnat pentru a realiza această igienizare foloseşte alte mijloace de dezinfecţie. „În primul rând lipsa materialelor dezinfectante este o problemă, cred eu, în toată ţara. Avem un program stabilit pentru igienizare, este un orar special creat pentru ca fiecare mijloc de transport să nu plece la următoarea cursă fără să fie dezinfectat. Din surse sigure vă pot asigura că autobuzele sunt şi vor continua să fie igienizate cu soluţii pe bază de clorum, iar începând cu săptămâna viitoare vom primi soluţii de igienizare şi dezinfectare pentru a ne reînnoi stocurile, deoarece este o criză cu aceste soluţii, dar vom încerca prin orice metodă să nu rămânem fără aceste materiale speciale pentru dezinfectare”, a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...