Investițiile continuă în comuna Stoileşti, în 2020

 Breaking News

Investițiile continuă în comuna Stoileşti, în 2020

Investițiile continuă în comuna Stoileşti, în 2020
martie 16
09:26 2020

Chiar dacă au mai rămas doar trei luni până la finalizareacelui de-al doilea mandat, Florin Ionescu are proiecte importante pentru dezvoltarea localităţii.

Spune că niciodată nu a etapizat activitatea primăriei în funcţie de campania electorală, întotdeauna a realizat lucruri care sunt benefice pentru locuitori, dar faptul că lucrările au coincis cu anumite campanii electorale sunt doar simple coincidenţe.

În prezent, la Stoileştise lucrează al modernizarea drumului comunal 39, pe o lungime de 1,35 kilometri şi la modernizarea unei uliţei pe o lungime de 700 de metri. Cele două investiţii se realizeazăcu bani alocaţi din bugetul primăriei:

„Acest lucru a presupus economii, şi lucrul acesta ne-a permis să efectuăm anumiteinvestiţii foarte importante. De asemenea, avem în vedere până în luna mai să asfaltăm şi uliţa Nemţeşti pe o lungime de 600 de metri, tot din bugetul local. În acelaşi timp suntem preocupaţi de a asigura condiţiile necesare funcţionării unităţilor şcolare, fiindcăinvestim în fiecare an în şcoli. Anul acesta, tot cu bani din bugetul local vom izola un corp de clădire de la şcoala din satul Stoileşti şi vom face reparaţii la sala de sport din satul Urşi”, afirmă primarul.

Proiecte cu bani din bugetul local

Toate proiectele suntaxatedoar peinvestiţii cu bani din bugetul local pentru căeste o perioadă „moartă” din punct de vedere al programelor de finanţare,atât la nivel guvernamental cât şi la nivel european elefiind închise. Se zvoneşte, însă că va fi lansat un nou program PNDL-3, dar asta rămâne de văzut, în funcţie de priorităţile pe care le va stabili noul Guvern Orban privind programele de finanţare:

„Avem proiectele deja întocmite şi aşteptăm lansarea programului pentru a fi introduşi la finanţare. Un lucru care trebuie amintit aici, pe lângă faptul că programele în acest moment sunt inexistente este faptul că am finalizat proiectele prin PNDL-2. Anul trecut am avut o investiţie foarte marecu bani de la FDI,un program util primăriilor din ţară dar care, din păcate, afost închis de actuala guvernare. Avem promisiunea căinvestiţiile începute vor fi continuate şi prin PNDL-3. Proiectul cuprinde asfaltareaa 15,3 kilometri şi suntem singura comună din judeţ care a început lucrările. Constructorul s-a prezentat la lucru şi ne-a întrebat dacă avem surse proprii de finanţare pentru a continua lucrarea. Fiindcă noi nu puteam financiar să susţinem un astfel de proiect,şi-a luat utilajele şi a plecat. În situaţia aceasta, este posibil să fim daţi în judecată deconstructor,chiar dacă suntem conştienţi că situaţia a adus prejudiciu firmei. Lucrările sunt începuteşi,dacă nu vom continua, se vor degrada. Pe Uliţa Nemțești, prin acest program s-a realizat doar turnarea primului strat de asfalt,pe o lungime de 3,6 kilometri. Asta nu este o lucrare finalizată, pentru că în mpdnormal ar trebui turnat stratul doi, de uzură. Fără o finanţare care să asigure finalizarea lucrărilor,aceste lucrări se vor deteriora. Eu aştept să se trezească acest Guvern,fiindcă investiţiile sunt cele care vor scoate România din imaginea negativă pe care o are în Europa.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...