Direcţia de Asistenţă Socială, se mută pe … Watts up

 Breaking News

Direcţia de Asistenţă Socială, se mută pe … Watts up

Direcţia de Asistenţă Socială, se mută pe … Watts up
martie 18
16:21 2020

În contextul epidemiei de coronavirus şi în temeiul art. 39 din Anexa nr. 1 la Decretul privind instituirea stării de urgenţă, beneficiarii de servicii sociale din domeniul sprijinirii persoanelor cu handicap sunt rugaţi să nu aglomereze în această perioadă birourile Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului. În baza articolului sus-menţionat, ”Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap şi atestatele de asistent maternal eliberate de comisia pentru protecţia copilului, precum şi certificatele de încadrare în grad şi tip de handicap eliberate de comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap a căror valabilitate expiră în perioada de urgenţă declarată” – documente pentru a căror eliberare D.A.S. făcea anchetele sociale – ”îşi prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgenţă”. Totodată, în consecinţa art. 38 al aceluiaşi act normativ, care precizează că ”Cererile pentru acordarea beneficiilor şi prestaţiilor sociale pot fi depuse inclusiv pe cale electronică”, persoanele îndreptăţite sunt îndrumate să apeleze la adresa de e-mail dps_rmvl@yahoo.com pentru furnizarea informaţiilor necesare, dar şi a formularelor-tip.

În această perioadă, serviciile din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea au program de lucru cu publicul zilnic, între orele 10.00 – 12.00, iar pentru informaţii suplimentare sunt puse la dispoziţie numerele de telefon 0250.741088 (pentru situaţii generale), 0787.371735 (pentru situaţii care privesc alocaţiile de stat şi concediile de creştere a copilului), 0787.465928 (pentru alocaţiile de susţinere a familiei şi ajutor social), sau 0787.823067 şi 0726.100329 (pentru beneficiile persoanelor cu handicap şi ale persoanelor vârstnice). De asemenea, două numere de telefon au activat serviciul Whatsapp prin care pot fi transmise documentele necesare: 0787.728772 (pentru solicitanţii de alocaţii de susţinere şi ajutor social) şi 0733.011345 (pentru solictanţii de alocaţii de stat şi concedii de creştere a copilului).

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...