Gheorghe Gîngu: „Aducţiunea de gaz metan este un deziderat al comunităţii noastre”

 Breaking News

Gheorghe Gîngu: „Aducţiunea de gaz metan este un deziderat al comunităţii noastre”

Gheorghe Gîngu: „Aducţiunea de gaz metan este un deziderat al comunităţii noastre”
martie 18
10:46 2020

Comuna Bujoreni se apropie, potrivit autorităţilor locale, tot mai mult de ziua în care va avea alimentare cu gaz metan. Se strâng cereri, se fac documentaţiile pentru fiecare stradă în parte, se întocmesc planurile de situaţie cu amplasareafiecărei locuinţe. Indiferent de situaţie acest proiect se va realiza, ne spune primarul: „Aducţiunea de gaz metan este un deziderat al comunităţii noastre. Fac această precizarefiindcă comuna Bujoreni nu mai are nevoie să liciteze proiectul de înfiinţare reţea de distribuţie privind autorizaţia de execuţie pentru că, prin efectul legii,firma Distrigaz a primit licenţa de distribuţie pentru toată comuna Bujoreni, fiindcă ei administrează conducta de gaze Râmnicu Vâlcea –Călimăneşti. Prin urmare, proiectul este în linie dreaptă. În prezent se strâng documentaţii pentru a putea să demarămlucrăripe fiecare tronson în parte şi începem dinspre Râmnicu Vâlcea. Într-o săptămânăvom finaliza toate cererile şimăsurătorile pe străzi pe care le vom transmite la Distrigaz, urmând ca ei să facă analiza economică şi să ne transmită care este partea de cofinanţare a comunei.

Gheorghe Gîngu: „Avem nevoie de solicitări din partea cetăţenilor, într-un număr cât mai mare”

Primăria localităţii Bujoreni se angajează, prin solicitareacolectivăpe care o va face cu cererile fiecărei persoane, să cofinanţeze toată această lucrare. Demararea unui astfel de proiect la nivelul unei comune nu este ceva cu care să te întâlneşti în fiecare zi. Pentru o astfel de iniţiativă, legea prevede un număr de semnături din totalul cetăţenilor, iar înacest sens primarul face apel către toţi cetăţenii invitându-i să facă solicitări pentru înfiinţarea reţelei de gaze: „Facem un apel către toţi cetăţenii,pe această cale, şi îi invităm să facă solicitări pentru înfiinţarea reţelei de gaze întrucât, cu cât sunt mai multe cereri, cu atât scade procentul de cofinanţare, iar gradul de rentabilitate al proiectului creşte. Prin urmare,gazele sunt în linie dreaptă, iar lucrările vor începe cât de curând. Suntem siguri de acest proiect. Comunase angajează să cofinanţeze lucrarea, iar Distrigaz trebuie să înceapă lucrările pe o lungime de 29 de kilometri”, a precizat primarul localităţii Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...