Modificări şi în programul de lucru cu publicul al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea

 Breaking News

Modificări şi în programul de lucru cu publicul al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea

Modificări şi în programul de lucru cu publicul al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea
martie 18
16:23 2020

În contextul aplicării măsurilor preventive de combatere a infectării cu coronavirus prevăzute în Hotărârea nr. 2/14.03.2020 a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Râmnicu Vâlcea, cererile de adeverinţe referitoare la domiciliile avute în România şi cererile pentru eliberarea certificatelor de naştere şi căsătorie în caz de furt, pierdere sau distrugere se vor transmite exclusiv on-line sau prin poştă. Solicitările de adeverinţe referitoare la domiciliile avute în România şi orice menţiuni privind starea civilă a  persoanelor care au ultimul domiciliu înscris în actul de identitate în municipiu şi în localităţile arondate  trebuie să fie însoţite de o fotocopie a actului de identitate şi a dovezii achitării taxei de furnizare date (de 1 leu/persoană în contul IBAN RO63TREZ67121340250XXXXX – titular Municipiul Râmnicu Vâlcea, str. General Praporgescu nr. 14, cod fiscal 2540813) şi se vor transmite pe adresa de e-mail evidentapersoanei@primariavl.ro sau pe adresa Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea, str. Regina Maria nr. 6, jud. Vâlcea, CP 240712. Ridicarea adeverinţelor solicitate se va face numai în baza programării ce va fi transmisă prin e-mail sau la numărul de telefon menţionat în cerere.

Cererile pentru eliberarea certificatelor de stare civilă trebuie însoţite de o fotocopie a actului de identitate a  persoanei a cărei naştere sau căsătorie s-a înregistrat în Râmnicu Vâlcea. Certificatul se va  ridica personal de către solicitant – care trebuie să prezinte actul de identitate valabil – de la sediul Direcţiei, la o dată ce va fi comunicată. Modelul de cerere este disponibil în secţiunea Informaţii Publice / Cereri şi Formulare / Cereri şi Formulare Serviciul de Stare Civilă de pe site-ul www.primariavl.ro.

În această perioadă, se recomandă prezentarea la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor pentru solicitarea eliberării unui nou act de identitate numai după expirarea termenului de valabilitate sau în cazul pierderii acestuia. De asemenea, solicitanţii sunt rugaţi să nu se prezinte însoţiţi de minori la sediul DEP pentru cereri privind eliberarea primului act de identitate şi/sau schimbarea domiciliului sau înscrierea menţiunii privind stabilirea reşedinţei.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...