Adrian Mitrache: „Am intrat în administraţie cu deviza „se poate”

 Breaking News

Adrian Mitrache: „Am intrat în administraţie cu deviza „se poate”

Adrian Mitrache: „Am intrat în administraţie cu deviza „se poate”
martie 19
15:27 2020

Goleşti, administraţia care vorbeşte prin fapte

Modeşti din fire şi întreprinzători, Dumitru Ropină şi tânărul viceprimar Adrian Mitrache au reuşit să atragă fonduri pentru aproximativ 30 de proiecte. Cu un buget mult prea mic pentru necesităţile comunităţii, viceprimarului Adrian Mitrache spune că este mulţumit. Realizările din acest mandat ale echipei care a condus timp de patru ani destinele comunei Goleşti nu pot fi contestate. „Faptele vorbesc” este sloganul care li se potriveşte de minune primarului Dumitru Ropină şi viceprimarului Adrian Mitrache, care va candida pentru următorul mandat la funcţia de primar al localităţii Goleşti, din partea PNL.

Dumitru Ropină spune că, printre primele proiecte pentru care s-au alocat bani din bugetul local a fost înlocuirea lămpilor actuale cu becuri economice, cu leduri, modernizarea a instalațiilor termice și sanitare în clădirea primăriei, racordarea la reţeaua de alimentare cu apă și canalizare. precum și execuția unei surse de apă prin construirea unui puț la căminul cultural. S-au executat lucrări de asfaltare și asigurare a scurgerii apelor pe strada secundară Tineretului şi pe străzile Blidarilor și Ulița Popii. S-au construit de asemenea punţi peste Pârâul Sâmnic, în punctul State, în punctul Deaconu, sat Popeșt şi în punctul Filigeanu, sat Poenița. S-au alocat bani pentru refacerea împrejmuirii la baza sportivă a şcolii din satul Popești:

„S-au atras fonduri, s-au mişcat lucrurile, doar cei care sunt răuvoitori nu le văd. S-au urnit lucrurile într-o comunitate unde era o obişnuinţă să nu se întâmple mare lucru. Am intrat în această administraţie cu deviza „se poate” . La Goleşti s-a înființat sistemul de alimentare cu apă potabilă în satele Popești, Gibești, Opătești, Giurgiuveni și Vătășești. Primăria Goleşti are în dotare un tractor. Avem sistem de supraveghere video cu circuit închis. S-a realizat extinderea iluminatului public pe strada Principală și strada Pârâul Cârciumii, în satul Blidari. S-au atras de asemenea fonduri pentru înființarea spațiului public de agrement pentru locuitorii comunei Goleşti. Un alt proiect pentru care am făcut potecă la Bucureşti privește reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea așezământ cultural din satul Blidari. S-a făcut intabularea străzilor comunale și sătești în vederea întocmirii proiectelor, a domeniului public și privat a UAT Golești. Lucrăm de asemenea la înregistrarea sistematică a trei sectoare cadastrale. S-a întocmit nomenclatorul stradal și introducerea lui în sistemul național. S-a realizat întocmirea noului PUG și intrarea în vigoare cu viabilitate pe 10 ani. Extinderea rețelei de fibră optică în comună, refacerea părții carosabile a drumului Ruginoasa, din satul Tulei Câmpeni, şi a drumului principal de la Opățești, din satul Popești Deal, strada Sâmnicului, strada Viaductului din satul Popești sunt alte proiecte realizate. Nu în ultimul rând s-a făcut întreținerea și asigurarea viabilității drumurilor comunale prin pietruire şi balastare”, a precizat viceprimarului Adrian Mitrache, candidatul desemnat din partea PNL la funcţia de primar pentru următorul mandat.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...