Adrian Mitrache: „Am intrat în administraţie cu deviza „se poate”

Goleşti, administraţia care vorbeşte prin fapte

Modeşti din fire şi întreprinzători, Dumitru Ropină şi tânărul viceprimar Adrian Mitrache au reuşit să atragă fonduri pentru aproximativ 30 de proiecte. Cu un buget mult prea mic pentru necesităţile comunităţii, viceprimarului Adrian Mitrache spune că este mulţumit. Realizările din acest mandat ale echipei care a condus timp de patru ani destinele comunei Goleşti nu pot fi contestate. „Faptele vorbesc” este sloganul care li se potriveşte de minune primarului Dumitru Ropină şi viceprimarului Adrian Mitrache, care va candida pentru următorul mandat la funcţia de primar al localităţii Goleşti, din partea PNL.

Dumitru Ropină spune că, printre primele proiecte pentru care s-au alocat bani din bugetul local a fost înlocuirea lămpilor actuale cu becuri economice, cu leduri, modernizarea a instalațiilor termice și sanitare în clădirea primăriei, racordarea la reţeaua de alimentare cu apă și canalizare. precum și execuția unei surse de apă prin construirea unui puț la căminul cultural. S-au executat lucrări de asfaltare și asigurare a scurgerii apelor pe strada secundară Tineretului şi pe străzile Blidarilor și Ulița Popii. S-au construit de asemenea punţi peste Pârâul Sâmnic, în punctul State, în punctul Deaconu, sat Popeșt şi în punctul Filigeanu, sat Poenița. S-au alocat bani pentru refacerea împrejmuirii la baza sportivă a şcolii din satul Popești:

„S-au atras fonduri, s-au mişcat lucrurile, doar cei care sunt răuvoitori nu le văd. S-au urnit lucrurile într-o comunitate unde era o obişnuinţă să nu se întâmple mare lucru. Am intrat în această administraţie cu deviza „se poate” . La Goleşti s-a înființat sistemul de alimentare cu apă potabilă în satele Popești, Gibești, Opătești, Giurgiuveni și Vătășești. Primăria Goleşti are în dotare un tractor. Avem sistem de supraveghere video cu circuit închis. S-a realizat extinderea iluminatului public pe strada Principală și strada Pârâul Cârciumii, în satul Blidari. S-au atras de asemenea fonduri pentru înființarea spațiului public de agrement pentru locuitorii comunei Goleşti. Un alt proiect pentru care am făcut potecă la Bucureşti privește reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea așezământ cultural din satul Blidari. S-a făcut intabularea străzilor comunale și sătești în vederea întocmirii proiectelor, a domeniului public și privat a UAT Golești. Lucrăm de asemenea la înregistrarea sistematică a trei sectoare cadastrale. S-a întocmit nomenclatorul stradal și introducerea lui în sistemul național. S-a realizat întocmirea noului PUG și intrarea în vigoare cu viabilitate pe 10 ani. Extinderea rețelei de fibră optică în comună, refacerea părții carosabile a drumului Ruginoasa, din satul Tulei Câmpeni, şi a drumului principal de la Opățești, din satul Popești Deal, strada Sâmnicului, strada Viaductului din satul Popești sunt alte proiecte realizate. Nu în ultimul rând s-a făcut întreținerea și asigurarea viabilității drumurilor comunale prin pietruire şi balastare”, a precizat viceprimarului Adrian Mitrache, candidatul desemnat din partea PNL la funcţia de primar pentru următorul mandat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *