Gheorghe Constantinescu: „La Şuşani, oamenii au înţeles că trebuie să stea fiecare în curtea lui”

 Breaking News

Gheorghe Constantinescu: „La Şuşani, oamenii au înţeles că trebuie să stea fiecare în curtea lui”

Gheorghe Constantinescu: „La Şuşani, oamenii au înţeles că trebuie să stea fiecare în curtea lui”
martie 23
10:55 2020

La Şuşani, oamenii au înţeles că trebuie să rămână în case şi să reducă cât se poate de mult deplasările inutile, cu excepţia locurilor de muncă, cumpărăturilor esenţiale şi altor activităţi necesare. Primăria a luat o serie de măsuri, în limita competențelor care îi revin conform legii, şi este pregătită pentru cazul nedorit în care situația evoluează negativ, însăprevenția în astfel de cazuri este esențială.Mai mult,pe durata stării de urgenţă, autorităţile administraţiei publice locale au luat măsuri pentru organizarea activităţii, astfel încât sa fie evitat, pe cât posibil, contactul direct între persoane, inclusiv prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicare: „Am avut o familieîn izolarecare a venit din Irak. Nu ne-au creat probleme, au fost supravegheaţi.În prezent în localitate nu mai avem pe nimeni în izolare, dar îiaşteptăm pe cei care vor veni din ţările grav afectate de coronavirus.Ca peste tot şi noi, în primărie, am restricţionat activitatea. Cetăţenii au înţeles, sunt informaţi de gravitatea situaţiei. Cu toate acestea suntem extrem de atenţi. Unapeste alta, la noi în sat este mult mai uşor,fiindcă toată lumea se cunoaştecu toată lumea. Chiar dacă ar plănui cineva să îşi ascundă venirea în localitate este imposibil,fiindcă la noi „teleşanţul” funcţionează. În localitate avem doi medici de familie şi farmacie care merită tot respectul, ei sunt în prima linie. Restauranteleşi barurile s-au închis, iar alimentările nu au fost luate cu asalt la noi fiindcă la ţară,în fiecare gospodărie se găsesc provizii în cămara fiecărui gospodar. Oamenii au înţeles că trebuie să stea fiecare în curtea lui, iar acest lucru este uşor de făcut,deoarece a venit primăvara, iar activitatea dingospodăriiîi deconectează pe oameni de la îngrijorarea prin care trece întreaga lume. Cu toţii suntem atenţi, respectăm măsurile necesare, iar viaţa merge înainte. Mai mult, noi continuăm activitatea, în localitatese lucrează. Avem proiectul privind alimentarea cu apă, la care se lucrează. De asemenea, se lucrează și la proiectele de modernizare a celortrei unităţi de învăţământ”, a precizatviceprimarul cu atribuţii de primar Gheorghe Constantinescu.

Gheorghe Constantinescu: „Cu toţii trebuie să ducem această ţară mai departe,nu putem pleca toţi acasă”

Gheorghe Constantinescu înţelege situaţia prin care trece o lume întreagă, dar spune că trebuie săfacem cu toţii un efortpentru ca economia să meargă mai departe şi instituţiile să funcţioneze.În localitate se lucrează,proiectele îşi continuă direcţia,constructorul nu şi-a trimis oamenii acasă, dar îşi desfăşoarăactivitateaîn condiţii de protecţie, cu respectarea tuturor regulilor de igienă. La Şuşani se lucrează, în localitate sunt şantiere deschise, iar lucrările trebuie să continue.Administraţia locală condusă de Gigi Staiu şi Gheorghe Constantinescumodernizeazătrei unităţi de învăţământ. Suma totală pentru reabilitarea şcolilor Uşurei, Râmeşti şi Stoiculeşti ajunge la un milion de euro, bani de la Guvern. Pe lângă cele trei unităţi de învăţământ, comuna Şuşani a mai atras fonduri pentru modernizarea şi extinderea sistemului de alimentare cu apă, lucrare aflată în plină execuţie, dar şi pentru construcţia a şase poduri şi modernizarea dispensarului uman: „Cu toţii trebuie să ducem această ţară mai departe,trebuie să continuămşi să facem fiecare activitatea,acolo unde se poate lucra în condiţii de maximăsiguranţă,în condiţii de protecţie,cu respectarea tuturor regulilor de igienăcare ni se spunpe toate canalele publice, pentru că România trebuie sămeargă mai departe, trebuie să continue să funcţioneze lucrurile,nu putem pleca toţi acasă”, a punctat viceprimarul cu atribuţii de primar Gheorghe Constantinescu. o

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...