Casieriile de la sediul Direcţiei Economico-Financiare din strada Carol I nu mai au program prelungit miercurea

 Breaking News

Casieriile de la sediul Direcţiei Economico-Financiare din strada Carol I nu mai au program prelungit miercurea

Casieriile de la sediul Direcţiei Economico-Financiare din strada Carol I nu mai au program prelungit miercurea
martie 24
14:35 2020

Având în vedere prevederile art. V, alin. (1) şi (2) din OUG 29/18.03.2020 şi faptul că termenul de 31 martie 2020 pentru plata impozitului pe clădiri, impozitului pe teren şi impozitului pe mijloacele de transport se prorogă până la data de 30 iunie 2020, inclusiv, casieriile Direcţiei Economico-Financiare din strada Carol I şi-au anulat programul prelungit până la ora 18.00, care era în vigoare în fiecare zi de miercuri.
Este important de reţinut că impozitele aferente clădirilor, terenurilor şi mijloacelor de transport datorate de persoanele fizice şi juridice pot fi achitate beneficiind de bonificaţia de 10% până la data de 30 iunie 2020, inclusiv, cu condiţia achitării tuturor debitelor datorate, inclusiv amenzi, aşa cum a fost statuat prin HCL nr. 371/11.12.2019. Toate celelalte taxe/impozite datorate bugetului local – respectiv taxa clădiri şi taxa teren (care se plătesc pentru imobilele proprietate publică sau privată a statului ori a unităţilor administrativ-teritoriale, concesionate, închiriate, date în administrare ori în folosinţă), taxa afişaj, taxa servicii reclamă şi publicitate, vehicule lente, impozit pe spectacole etc. – trebuie achitate la termenele scadente stabilite conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, în caz contrar, urmând se se calculeze majorări de întârziere în conformitate cu prevederile art. 183 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...