Apavil S.A face apel la responsabilitate

 Breaking News

Apavil S.A face apel la responsabilitate

martie 26
19:54 2020

Având în vedere creșterea numărului blocajelor din rețeaua de canalizare, din ultima perioadă, facem un apel către toți utilizatorii serviciilor noastre să contribuie la prevenirea înfundării rețelelor de canalizare, aruncând în vasul de toaletă doar hârtie igienică. De asemenea, vă rugăm să continuați acțiunea de colectare a uleiului menajer uzat și, atunci când situația o va permite, să-l predați la punctele de colectare din municipiu.

Privind răspândirea coronavirusului (SARS-CoV-2) și Starea de urgență declarată de Președintele țării, precum și respectarea noilor dispoziții emise prin Ordonanțele Militare Nr. 1, 2 și 3, echipele de intervenție ale societății Apavil S.A se află la datorie, cu personal redus. Din această cauză, orice problemă apărută presupune un efort suplimentar pentru a fi remediată. Cele mai multe blocaje ale rețelei de canalizare apar din cauza aruncării în vasul de toaletă a șervețelelor umede, scutecelor, micilor obiecte de vestimentație, lavetelor și bureților de bucătărie etc. Toate acestea, cărora în contextul actual li s-au adăugat mănușile și măștile de unică folosință, nu creează doar blocaje ale rețelelor, ci ajung să producă pagube prin înfundarea echipamentelor de pompare și colmatarea grătarelor de la intrarea în stațiile de epurare a apelor uzate, toate acestea ducând la disfuncționalitatea rețelei de canalizare menajeră existentă în toată aria de operare.

În administrarea Apavil SA se află 719 kilometri de rețele de canalizare și 24050 racorduri ale imobilelor. Rețeaua de canalizare asigură transportul apelor uzate către stația de epurare, pentru a fi tratate astfel încât să îndeplinească indicatorii de calitate prevăzuți în normative și apoi descărcate în emisar. Din acest motiv, canalizarea reprezintă un serviciu extrem de important de care depinde și sănătatea noastră, dar și păstrarea unui mediu înconjurător curat, iar funcționarea în condiții corespunzătoare a sistemului de canalizare depinde și de modul în care noi, cetățenii, respectăm normele elementare cu privire la colectarea și depozitarea corectă a deșeurilor menajere. 

Societatea Apavil SA consideră prioritare atât asigurarea calității apei la parametrii stabiliți de Uniunea Europeană, cât și menținerea în funcțiune a rețelelor de distribuție a apei potabile și a rețelelor de canalizare. Pentru orice disfuncționalitate a rețelelor de alimentare cu apă sau de canalizare, vă rugăm să sunați la Dispeceratul Central al societății – tel. 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Precizăm că echipele de intervenție vor asigura remedierea celor semnalate în funcție de priorități și ținând cont de numărul echipajelor disponibile în teren.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...