Parteneriat între Centrul de Informare si Promovare Turistică Vâlcea şi Liceul Tehnologic de Turism Călimăneşti

 Breaking News

Parteneriat între Centrul de Informare si Promovare Turistică Vâlcea şi Liceul Tehnologic de Turism Călimăneşti

Parteneriat între Centrul de Informare si Promovare Turistică Vâlcea şi Liceul Tehnologic de Turism Călimăneşti
martie 26
14:00 2020

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Vâlcea din 25 martie, onsilierii judeţeni au aprobat acordul de parteneriat între Centrul Naţional de Informare si Promovare Turistică din Judeţul Vâlcea şi Liceul Tehnologic de Turism Călimăneşti. Parteneriatul are ca scop schimbul informaţional permanent şi suport reciproc pentru participarea la evenimente comune, care să contribuie la creşterea prestigiului celor două instituţii, dezvoltarea conceptului de turism educaţional prin implicarea tinerilor în activităţi privind gradul de cunoaştere şi atractivitate faţă de turismul din judeţul Vâlcea, dar şi dezvoltarea de noi forme de turism. Această colaborare între parteneri are în vedere următoarele: programe educative informaţionale privind turismul vâlcean în rândul elevilor, prin cunoaşterea şi promovarea obiectivelor turistice din judeţul Vâlcea; participarea la evenimente cu scopul de a promova obiectivele turistice; crearea unei echipe de voluntari care să sprijine activităţile CNIPT Vâlcea; dezvoltarea sentimentului de preţuire a valorilor culturale care conferă unicitate destinaţiei turistice judeţul Vâlcea; creşterea nivelului de cunoştinţe, deprinderi şi aptitudini în domeniul turismului; dezvoltarea unor relaţii de prietenie şi colaborare între părţile implicate în realizarea acţiunilor privind parteneriatul; utilizarea fotografiilor în cadrul acţiunilor întreprinse în cadrul parteneriatului; organizarea de întâlniri periodice de informare cu privire la obiectivele turistice, forme de turism practicate, acţiuni de ghidaj română-engleză, circuite turistice tematice locale sau zonale; dezbateri/workshop-uri, concursuri de idei; implicarea activă a voluntarilor în evenimentele organizate de CNIPT Vâlcea. Acest parteneriat vine în sprijinul activităţii de promovare a turismului şi a destinaţiei turistice Vâlcea. De asemenea, în perioada următoare se va trece la digitalizarea turismului judeţean, prin implementarea unui proiect de amplasare a unor plăcuţe turistice care conţin coduri Q.R. (Quick Response – răspuns rapid), care, prin scanare, vor putea accesa un link pe o platformă digitală, de unde turiştii vor primi informaţii despre obiectivele turistice din judeţ. De asemenea, în perioada următoare se va trece la digitalizarea turismului judeţean, prin implementarea unui proiect de amplasare a unor plăcuţe turistice care conţin coduri Q.R. (Quick Response – răspuns rapid), care, prin scanare, vor putea accesa un link pe o platformă digitală, de unde turiştii vor primi informaţii despre obiectivele turistice din judeţ.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...