Constantin Aleca: „Suntem uniţi, iar Bălceştiul este un oraş fără probleme, în acest moment”

 Breaking News

Constantin Aleca: „Suntem uniţi, iar Bălceştiul este un oraş fără probleme, în acest moment”

Constantin Aleca: „Suntem uniţi, iar Bălceştiul este un oraş fără probleme, în acest moment”
martie 29
17:32 2020

Administraţia locală din Bălceşti ia măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului pe raza întregii aşezări, dar continuă şi lucrările începute pentru modernizarea oraşului. Primăria a dispus măsuri de igienizare pe raza localităţii, dar locuitorii trebuie să ştie că cea mai bună cale de a evita îmbolnăvirea este aceea de a se proteja. Constantin Aleca face apel la solidaritate, şi îi îndeamnă mai ales pe cei vârstnici să rămână acasă, iar ceilalţi cetăţeni să evite deplasările şi să respecte normele de igienă: „Şi noi avem persoane în izolare care nu ne-au creat probleme. În aceste momente grele, pe toţi cetăţenii îi îndemn la responsabilitate şi prevenţie. Împreună cu viceprimarul, şi alături de funcţionarii primăriei venim în ajutorul persoanelor de peste 65 de ani care sunt fără sprijin şi fără susţinători de vreun fel. Pentru aceasta am instituit câteva numere de telefon, la care aceste persoane pot suna şi solicita ajutor. Ca primar şi ca om îi rog să rămână în case şi să nu se expună îmbolnăvirii. Suntem uniţi, iar Bălceştiul este un oraş fără probleme, în acest moment, iar eu mi-am propus să rămână aşa, prin cetăţenii care respectă aplicarea ordonanţei militare, dar şi prin cei care îşi fac treaba, începând de la medici, funcţionari, poliţişti sau profesorii care ţin legătura online cu copiii”, a precizat primarul oraşului Bălceşti, Constantin Aleca.

Continuă lucrările începute pentru modernizarea oraşului

La Bălceşti, în mare parte, investiţiile începute pentru modernizarea oraşului continuă. Primarul ne informează că doar pentru proiectul de modernizare a drumurilor de exploatare agricolă, AFIR a suspendat contractul în această perioadă, dar celelalte investiţii îşi urmează cursul: „În prezent se lucrează la amenajarea parcării din spatele primăriei. Constructorii sunt protejaţi, şi respectă normele de igienă. Sunt foarte multe de făcut în oraş, şi toate sunt prioritare. Proiectul de modernizarea a Casei de Cultură a trecut de faza de solicitare. Am primit adresa pentru cea de-a doua fază, privind depunerea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie. Compania de Investiţii se va ocupa de proiectare şi execuţie, iar cu bani din bugetul local am început modernizarea iluminatului stradal cu lămpi LED. Acest proiect a fost demarat anul trecut, şi-l vom continua anul acesta. Mai avem de montat lămpi în satele Irimeştii de Sus, Irimeştii de Jos, Valea lui Dan, Vasilachi-Chirculeşti-Palei, Aleea Târgului, la Otetelişu, Poieni, şi în tot satul Goruneşti. Prin urmare, aproximativ 250 de lămpi mai avem de montat, după care toată localitatea va avea iluminat stradal modern. Proiectul are mentenanţă pentru o perioadă de 5 ani şi va aduce o economie în buget, prin reducerea consumului de energie”, a precizat primarul liberal al oraşului Bălceşti, Constantin Aleca.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...