Masajul erotic -„noi doi și martorii muți”

 Breaking News

Masajul erotic -„noi doi și martorii muți”

Masajul erotic -„noi doi și martorii muți”
aprilie 02
19:01 2020

Firul dintre ce înseamnă cu adevărat masajul erotic și felul în care îl percepe publicul român este țesut cu ață fragilă. Nu de puține ori, masajul erotic a primit eticheta vulgarității și a indecenței. Poate acest lucru se datorează faptului că în spatele scenei lucrurile se desfășoară sub eterna umbră a misterului.

Lumină în acest caz se poate face doar în cazul în care se analizează mai îndeaproape lucrurile ce caracterizează cu adevărat masajul erotic. Pentru început, trebuie spus că la bază stau senzualitatea și erotismul, în niciun fel vulgaritea și indecența.

Ședința de masaj erotic – mai mult decât un joc al seducției

Pe lângă nota de erotism adăugată la masajul clasic, comunicarea este cheia succesului și în acest domeniu de activitate. Făcând un exercițiu de imaginație, se observă cum cadrul incitant pierde teritoriu atunci când între beneficiar și maseuză nu există nicio dorință de comunicare.

Masajul erotic este despre plăceri carnale și fantezii ascunse. Comunicarea are rolul ei bine definit aici – o ajută pe maseuză să afle ceea ce fiecare își dorește, dar și pe acestia spre a putea să își exprime dorințele.

Cadrul incitant, senzual are la bază și limbajul trupului. O maseuză profesionistă știe de la început cum trebuie să se creeze atmosfera dintre ei doar observând unele gesturi ale beneficiarului.

Dorința dusă la extrem – caracteristică a masajului erotic sau nu?

Cei ce nu au avut parte de un masaj erotic până acum, trebuie să știe ce au de făcut când se decid să experimenteze acest lucru. Mai pe scurt, tot ce trebuie să facă este să își pregătească bagajul de fantezii și să lase inhibițiile și stângăcia acasă.

Masajul erotic este despre pasiune, poveste și dorință – caracteristici printre care se integrează perfect și fantezia. O astfel de ședință trebuie să fie una dusă la superlativ pentru ca experiența să își merite banii.Atingerile senzuale duc fantezia la extrem – inhibițiile și emoțiile rămânând mute în fața a două mâini dibace.

Noi doi și lumea celor care nu cuvântă

Misterul și discreția se simt ca acasă în cadrul unui salon de masaj erotic. Probabil acesta este și factorul ce determina dorința de a încerca un astfel de masaj în publicul masculin. Cunoașterea reciprocă fiind factorul ce dă play desfășurării acțiunii, singurele lucruri ce se mai alătură fiind doar martorii muți.

Pentru cei îndrăzneți, bărbații puternici însetați de aventură, masajul realizat de două sau chiar 3 maseuze este cel care ii aduce cu piciorele pe pământ. Această oportunitate – ședința desfășurată în compania a mai multor maseuze – se poate declara ca fiind factorul declanșator al succesului ce a lovit masajul erotic.

Așa zișii martori muți își au rolul bine știut. Lucrurile ce compun cadrul salonului observă și păstrează etern secretul poveștii țesută cu firele senzualității și dorinței.

Cum influențează eroticul masajul banal

Chiar dacă pare doar un joc, o transpunere parcă în altă lume a plăcerilor carnale, masajul erotic se clădește pe trucurile masajului clasic.

Fără ca nota de erotism să se piardă nici măcar pentru o fracțiune de secundă, masajul clasic este personalizat prin diferite moduri. Un exemplu concret aici ar fi masajul cu ulei de argan.

Câte lucruri nu se știu despre uleiul de argan – faptul că vine la pachet cu beneficii miraculoase pentru corp și minte este doar o mică parte din pachetul ce îl caracterizează. Un masaj clasic făcut cu ulei de argan va reduce vizibil vergeturile, acneea, dar și urmele înaintării în vârstă.

În schimb, masajul erotic cu ulei de argan vine cu ceva în plus – modul în care dorințele sunt îndeplinite prin intermediul a două mâini dibace îmbibate în ulei de argan. Profesionalismul întrece limita deja cunoscută pentru că uleiul de argan permite o mult mai ușoară alunecare a mâinilor, dar și o trăire a clipei mult mai profundă.

Ca o scurtă încheiere, se poate afirmă cu lejeritate că masajul erotic nu susține și nu se axează pe vulgaritate sau indecență. Porțile către lumea fanteziilor ascunse se deschid de fiecare dată când cei interesați pășesc într-un astfel de salon. Să nu mai vorbim că la Salonul Artemis, cu pagina oficială https://masajclub.ro,  solicitanții se simt că în sânul unei familii.

Posibilitatea de a-și alege cu cine parcurg drumul spre fantezie și cunoaștere de sine este cea care recomandă salonul că fiind unul ce nu merită ignorat.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...