STAȚI ACASĂ ȘI FOLOSIȚI CORESPUNZĂTOR CANALIZAREA!

 Breaking News

STAȚI ACASĂ ȘI FOLOSIȚI CORESPUNZĂTOR CANALIZAREA!

STAȚI ACASĂ ȘI FOLOSIȚI CORESPUNZĂTOR CANALIZAREA!
aprilie 08
16:47 2020
  • Vasul de toaletă nu este coș de gunoi!

Odată cu măsurile de autoizolare la domiciliu, a crescut alarmant numărul blocajelor din rețeaua de canalizare. Societatea Apavil S.A. face, din nou, un apel către toți utilizatorii serviciului de canalizare să nu arunce în vasul de toaletă măștile și mănușile de protecție, după folosirea acestora, și nici alte obiecte. 

Deşeurile menajere şi alte tipuri de deşeuri nu se aruncă în vasul de toaletă întrucât acestea înfundă reţelele de canalizare, deteriorează utilajele din staţiile de pompare sau din staţiile de epurare şi afectează buna funcţionare a serviciului. Utilizarea necorespunzătoare a canalizării ne afectează pe toţi. Durata de viaţă a instalaţiilor scade, costurile de întreţinere şi de operare cresc, la fel şi disconfortul creat de refularea apei uzate şi de inundarea imobilelor, fiind în final suportate de membrii comunităţii.

Asigurăm cetăţenii că, deși se lucrează cu o schemă redusă de personal, societatea Apavil S.A a luat toate măsurile necesare ca activitatea de furnizare a apei potabile şi de canalizare să nu aibă de suferit din cauza acestei situaţii excepţionale. Toate staţiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale şi substanţe utilizate în procesele de potabilizare. De asemenea, şi la staţiile de epurare au fost făcute stocuri de materiale şi echipamente de rezervă, astfel încât calitatea apei deversate să respecte condiţiile de mediu. Utilizarea în mod corespunzător a sistemului de canalizare denotă grija față de sănătate și față de comunitatea din care faceți parte.

Pentru situații de disfuncționalitate a rețelelor de alimentare cu apă sau de canalizare, abonații sunt rugați să sune la Dispeceratul Central al societății – tel. 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Precizăm că echipele de intervenție vor asigura remedierea celor semnalate în funcție de priorități și ținând cont de numărul echipajelor disponibile în teren.

VĂ MULȚUMIM PENTRU SPRIJIN!

APAVIL S. A.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...